0 beoordelingen

In de grote zaal veel bekende toneelstukken, opera, cabaret, muziek, musical, dans en show. In de kleine zaal programma’s die daar beter tot hun recht komen, kleinschaliger en intiemer; o.a. beginnende cabaretiers, nieuwe makers, jeugdtheater, een muziekcafé met jazz en klassiek en een Club Cabaret.

Bereikbaarheid

Theater de Stoep bevindt zich aan de buitenrand van het winkelcentrum in Spijkenisse aan het Theaterplein 1 met in de nabijheid verschillende restaurants en cafés.

Mindervalide
Theater de Stoep is toegankelijk voor mindervaliden. Er is een personenlift in het gebouw. Tevens is er een invalidentoilet aanwezig.
Indien u gebruik maakt van een rolstoel verzoeken wij u dit te melden bij uw reservering, zodat wij een plaats voor u kunnen vrijmaken in de theaterzaal (beperkte plaatsen).

Parkeren

In de directe nabijheid van het theater en rondom het winkelcentrum van Spijkenisse is voldoende parkeergelegenheid. Tegenover het theater bevindt zich de Theater Parkeergarage. Bij het verlaten van de Theatergarage (richting theater) staat u meteen voor de ingang van Theater de Stoep op het Theaterplein.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Theaterplein 3201 DH Spijkenisse (Zuid-Holland)

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen