1 beoordelingen

Het is groots, het is imponerend en het heeft een ideale ambiance om cultuur verder uit te dragen.

Bereikbaar
Theater Heerlen heeft een centrale ligging. Theater Heerlen is direct vanuit de onderliggende parkeergarage bereikbaar. Ook is er in de avonduren (met uitzondering van donderdag) voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Het theater liggt bovendien op loopafstand (ca. 5 minuten) van het NS-station.

Mindervalide
Theater Heerlen heeft uitstekende voorzieningen voor mindervaliden. Het theater beschikt over een lift om de zalen te bereiken (met uitzondering van het balkon in de LIMBURGzaal en het 2e balkon in de RABOzaal).

Rolstoelplaatsen
In de diverse zalen zijn een beperkt aantal rolstoelplekken beschikbaar. Wilt u gebruik maken van de rolstoelplaatsen, dan kunt u deze uitsluitend via telefoon of direct aan onze balies reserveren met opgave van de maten van uw rolstoel.

Parkeren
Theater Heerlen parking, € 1,00 per 30 min.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Burgemeester van Grunsvenplein 6411 AS Heerlen (Limburg)

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Top-theater

Ieder jaar een geweldige variatie in de voorstellingen. Doordat het tot de 5 grootste theaters van het land behoort, worden er uitzonderlijke voorstellingen opgevoerd: zo is in 2015 Theater Heerlen een van de weinig theaters in Nederland waar War Horse opgevoerd kan worden.