1 beoordelingen

Zowel gevleugelde als ongevleugelde dieren hebben een onderkomen gekregen dat zoveel mogelijk is aangepast aan de natuurlijke leefomgeving van het dier. Zo kan een bezoekje aan ons park niet alleen leuk, maar ook nog leerzaam zijn.

U bent van harte welkom in ons park. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw dag onvergetelijk te maken. U kunt bij ons kiezen uit verscheidene arrangementen, maar een persoonlijke touch behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Neemt u daarvoor graag contact met ons op.

Toegankelijkheidscheck Veldhoven Zoo

In juni 2014 checkten én adviseerden 44 ANWB Vrijwilligers Veldhoven Zoo op het gebied van toegankelijkheid en gastvrijheid voor minder mobiele bezoekers. De rapportcijfers hiervoor komen uit op gemiddeld 7,8 en 8,1.

“Mooi park, de moeite waard. Overal verharde paden zou het voor rolstoelers en rollators nog beter toegankelijker maken.”

(ANWB Vrijwilliger, juni 2014)

0 t/m 2 jaar gratis
Entree € 15,00
Parkeren € 4,00
Zakje voer voor de dieren € 1,00

Adres

Wintelresedijk 5507 PP Veldhoven (Noord-Brabant)

Openingstijden

maandag t/m zondag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

super leuk dagje uit!

Zoo Veldhoven biedt een uniek dagje uit, doordat je veel contact met de dieren kunt hebben. Zo kun je bijvoorbeeld een zakje nootjes kopen en met een speciaal stokje de papegaaien zelf voeren! Heel veel te zien, zowel binnen (Bamboe Jungle) als buiten. Leuke speelfaciliteiten, vriendelijk personeel, park ligt heel mooi aan de bossen. Er wordt nog steeds aan het park gewerkt, om het nog mooier en vollediger te maken. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding! Aanrader!!