0 beoordelingen

Het Canadaplein neemt in de Alkmaarse binnenstad een bijzondere plek in. Rondom het plein zijn maar liefst vijf culturele partners gevestigd: het Theater, het Stedelijk Museum, Artiance Centrum voor de Kunsten, de Grote Kerk en Bibliotheek Kennemerwaard. Grand Café De Studio, gelegen naast het theater, is het horecamiddelpunt van het Alkmaarse Cultuurplein met eten en drinken voor passanten, zakelijke en culturele bezoekers.

Parkeren
In de nabijheid van TAQA Theater De Vest vindt u enkele parkeergarages, waarvan er één (De Vest) direct onder het theater gelegen is. Ook parkeergarage Kanaalschiereiland is heel dichtbij. De parkeergarages in Alkmaar zijn over het algemeen 24 uur per dag geopend. Op straat geldt betaald parkeren tot 21.00 uur. Er geldt buiten echter een maximale parkeertijd van 2 uur. Het is helaas niet mogelijk om in het theater uitrijkaarten voor parkeergarage De Vest te kopen.

OV
De dichtsbijzijnde bushaltes zijn Kerkplein (op de hoek van het Canadaplein), Tesselsebrug en Kanaalkade. Lijn 1 en 5 stoppen op het Kerkplein, lijn 2 en 8 bij de Tesselsebrug en diverse lijnen stoppen op de Kanaalkade.

Tijdens de pauze van bijna alle voorstellingen (m.u.v. de familie- en jeugdvoorstellingen) ontvangt u een pauzedrankje. Bij een voorstelling zonder pauze kunt u ná de voorstelling genieten van een drankje.

Adres

Canadaplein 1811 KE Alkmaar (Noord-Holland)

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen