0 beoordelingen

De KOM, stadstheater en kunstencentrum bruist van de activiteiten. Voor iedereen die van kunst en cultuur houdt, en dit wil beleven en beoefenen, is DE KOM de aangewezen plek. In de twee theaterzalen staat een veelzijdig programma met verschillende genres en voor alle leeftijden.

Voor en na voorstellingen bent u van harte welkom voor een (borrel)hapje en drankje in het theatercafé op de begane grond. Wilt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten? In de directe omgeving van DE KOM en iets verderop in Vreeswijk zijn diverse eetgelegenheden.


Bereikbaarheid / parkeren
Met de auto bereikt u DE KOM via de snelwegen A2, A12 of A27 richting Nieuwegein. Volg de borden 'Centrum', 'Theater' en de P-borden.

U kunt parkeren in de garage naast DE KOM (Parkeren Theater) of onder DE KOM (Parkeren Stadshuis). Bij de horeca-uitgiftepunten van DE KOM zijn voor beide parkeergarages uitrijkaarten te koop voor € 4,75.

OV

DE KOM is bereikbaar met de sneltram vanuit Utrecht, IJsselstein en Nieuwegein-Zuid. Alle trams stoppen bij halte Stadscentrum Nieuwegein, op een paar minuten loopafstand van DE KOM. Streekbus 74 (Utrecht-Vianen) en streekbus 77 (Utrecht- Nieuwegein Zuid) stoppen beide bij halte Stadscentrum Nieuwegein en halte Stadshuis.


Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Stadsplein 3431 LZ Nieuwegein (Utrecht)

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen