0 beoordelingen

Swingende hitmusical met Nederlands beste zangeressen. Na een succesvolle tour door het gehele land gaat Dreamgirls door! De musicalsensatie zal nog 3 maanden te zien zijn in het DeLaMar Theater. Dreamgirls is gebaseerd op het leven van The Supremes en Diana Ross en vertelt het verhaal van The Dreamettes. De drie zangeressen (Effie, Deena en Lorrell) willen naam maken in de muziekwereld. Wanneer Effie haar plaats als leadzangeres moet afstaan aan de meer commerciële Deena ontstaat er onenigheid. Maar de bom barst pas echt als manager Curtis uiteindelijk besluit Effie uit de groep te zetten.


De musical werd in 2006 verfilmd met o.a. Beyoncé, Jennifer Hudson en Eddy Murphy in de hoofdrollen en heeft het prachtige verhaal bij een groot publiek bekend gemaakt. Liedjes uit de musical als Dreamgirls, One Night Only en I am Telling You I am not going werden op slag wereldhits.

 

Dreamgirls wordt aangevoerd door Nederlands topzangeressen Berget Lewis, Carolina Dijkhuizen (Sister Act), Aïcha Gill (X-Factor) en Edwin Jonker (o.a. Sister Act, Miss Saigon, The Lion King) en een live band.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Marnixstraat 1017 PL Amsterdam (Noord-Holland)

Geopend

Geopend van 11 juni tot 27 juni.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen