0 beoordelingen

De jury roemde het theater om zijn grote gastvrijheid en omschreef de marketing ervan als „vooruitstrevend en innovatief”, aldus De Vereniging van Vrije Theaterproducenten die winnaar bekend maakte.

Met modern geoutilleerde theaterzalen, prachtige foyers, de Intermezzo, restaurant Park & Pluche en een buitenterras is Parktheater Eindhoven hét decor voor een heerlijk avondje uit.Bereikbaarheid

Parktheater Eindhoven is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets, de auto en te voet (20min. vanaf het station).
Houdt u op vrijdag- en zaterdagavond rekening met drukte in de stad wanneer u met de auto komt.

Met de bussen 7 (richting Aalst), 12 (richting Meerbergsven), 17 (richting Waalre), 170, 171 (richting Dommelen), 172 (richting Luyksgestel), 173 (richting Weert), gaat u van het centraal station naar halteplaats ‘Parktheater’. Tweehonderd meter verder aan de rechterkant ligt het Parktheater.

Parkeren
Parkeerplaats Bomansplaats € 1,40 per uur, daarna € 1,20 per uur.

Minder Validen
De publieksruimten van het Parktheater zijn toegankelijk voor minder validen. In de zalen zijn er (beperkt) plaatsen voor rolstoelgebruikers beschikbaar. Voor het reserveren van een rolstoelplaats kunt u terecht bij de Afdeling Kaartverkoop (040-211 11 22 ). Het reserveren van rolstoelplaatsen kan helaas niet via de website.
De ingang van het Parktheater heeft een rolstoelopgang. Alle publieksruimtes zijn bereikbaar via de lift. Er zijn ook speciale toiletten aanwezig.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Theaterpad 5615 EN Eindhoven (Noord-Brabant)

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen