1 beoordelingen

Als de Grote Zaal de kijkdoos op afstand is, dan is de kleinere vlakke vloerzaal vergelijkbaar met een atelier waar je deelgenoot bent van het creatieve proces.

Bereikbaarheid

Vanaf NS Station Hoofddorp kunt u verschillende bussen (o.a. lijn 140, 145, 178, 194, 196) richting het centrum nemen, halte Burgemeester van Stamplein. Loop (terug) richting de rotonde en sla linksaf. U loopt dan langs het gemeentehuis en komt uit op het Raadhuisplein. De Meerse is gevestigd aan de rechterkant..

Minder validen
Komt u met een rolstoel naar het theater dan kunt u op speciale rolstoelplekken zitten waarnaast ook plaats is voor een begeleider. Per zaal zijn deze anders gesitueerd. U kunt deze plaatsen niet zelf reserveren via internet maar alleen bestellen via de kassa.

Parkeren
Parkeergarage Burgemeester van der Willigenlaan
Parkeren bij De Meerse kan onder andere in de parkeergarage Burgemeester van der Willigenlaan pal naast Het Cultuurgebouw. Deze garage kunt u 24 uur per dag in én uitrijden. € 0,40 per uur.

Parkeergarage Vier Meren
Soms staat de parkeergarage naast Het Cultuurgebouw vol, een goed alternatief is dan de parkeergarage Vier Meren aan/onder het Burgemeester van Stamplein. Deze garage kunt u tot 21.30 uur inrijden, uitrijden kan 24 uur per dag! € 2,50 per uur.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Raadhuisplein 2132 TZ Hoofddorp (Noord-Holland)

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Fijne schouwburg

De Meerse is een moderne schouwburg gevestigd in het Cultuurgebouw. Ik heb een aantal theatervoorstellingen bezocht en dit was telkens een prettige ervaring. Vooral in de grote zaal is het zicht op het podium en de akoestiek zeer goed. In de foyer zijn meerdere fijne zitjes waar je vooraf of in de pauze een drankje kunt nuttigen. Ook heeft de Meerse een eigen restaurant/grand-café en expositieruimte. Kortom: een fijne schouwburg!