2 beoordelingen

Tentoonstellingen, evenementen, mini-exposities en workshops. Allemaal op het gebied van schoenen en leer. Voor jong en oud valt er van alles te ontdekken en te beleven in dit museum. Er is ondermeer een interactieve kinderafdeling, workshops tijdens elke vakantie, speurtochten voor kinderen tot 12 jaar. Ook een verjaardagsfeestje in het teken van leer en schoenen bbehoort tot de mogelijkehden. Enlke tweede zondag van de maand vanaf 12 uur vinden er voor individuele bezoekers demonstraties schoenfabricage en leerlooien plaats.

volwassene € 5,00
senioren (65+) € 4,00
Groepsbezoek volwassenen (12 pers. of meer) € 4,00
jeugd (13 t/m 18) € 2,50
kind (6 t/m 12), CJP/CKV € 2,00
kind (t/m 5) gratis
Schoolklassen basisonderwijs, per kind €1,25
Museumkaart geldig
Groepsprijzen jeugd en jongeren op aanvraag

Adres

Elzenweg 5144MB Waalwijk (Noord-Brabant)

Openingstijden

di t/m vr 10.00 tot 17.00
za en zo 12.00-16.00

Gesloten op 1e Paasdag, 1e Pinksterdag, 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.
Op Koningsdag (mits niet op maandag!) en Hemelvaartsdag gelden openingstijden als in het weekend.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Niet alleen oude schoenen

Hoe wordt leer behandeld voordat er schoenen van gemaakt kunnen worden? Waar kun je nog meer schoenen van maken? En ook hippe schoenen van beroemde ontwerpers kun je er zien. Een museum dat ook nog gesitueerd is in en oude schoenfabriek en ligt aan het 'halve zolenpad‘, hoeveel historie wil je hebben? De entreekosten zijn niet hoog en de ontvangst is meer dan hartelijk. Combineer een bezoekje met een fietstochtje over het halve zolenpad en een terrasje en je hebt een heerlijk dagje uit.

Klein, maar veelzijdig

Het schoenenmuseum is niet weg groot, maar laat je goed de geschiedenis zien van de schoenindustrie. Zeker de moeite waard voor een kijkje, zeker vanwege de kleine entreekosten voor veel mensen te doen