3 beoordelingen

Een spel
Lost in Time is een interactieve, location based game voor iPad. Je speelt het door met je iPad door de stad te lopen, te puzzelen, te speuren en opdrachten uit te voeren. Het is hét nieuwe uitje voor het gezin, waarbij je samen op pad gaat om de stad te ontdekken. Je maakt daarbij op alle mogelijke manieren gebruik van je iPad (door die te kantelen, of juist recht te houden, een spoor te volgen, een aanwijzing te ontcijferen) én van de omgeving: de stad waarin je rondloopt. Je ziet plekken van de stad die je voorheen niet kende, en je leert iets over de geschiedenis van de stad!

Een avontuur
Lost in Time is een spannend avontuur. Je ontdekt dat Thijmen, een jonge hacker, een tijdmachine heeft gestolen van de professor. Hij reist door de tijd en probeert de geschiedenis te veranderen. Jij reist hem achtera met je eigen iPad als tijdmachine. Zo kun je terecht komen in de Middeleeuwen, waarbij je moet helpen om iemand uit een brandend huis te redden, of in het jaar 1500 waar je een zieke jongen helpt die bijna wordt vergiftigd door een dronken kwalzalver. Lukt het je om Thijmen te vinden? Of blijft hij voor altijd… Lost in Time.

Voor iedereen
Lost in Time is te spelen door iedereen van 8-88 jaar. Als je je kunt voortbewegen door de stad, en je kunt lezen (of ten minste één van de spelers), dan staat niets je in weg om een spannende middag Lost in Time te beleven.

Het spel duurt ongeveer 2 uur, voor een optimale beleving speel je met maximaal drie volwassenen (of twee volwassenen en twee kinderen) per iPad.

Koop nu met ledenvoordeel een e-ticket voor Lost in Time. U ontvangt dan een cadeauboncode waarmee u op de site www.lostintime.eu een iPad reserveert voor een bepaalde dag en tijd.

Reserveren is verplicht!

Huur een iPad met het spel Lost in Time erop voor € 17,95 (max. drie uur)

Adres

Amersfoort (Utrecht)

Parkeren

Betaald

Adres

Breestraat 3811BH Amersfoort (Utrecht)

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Te ingewikkeld, niet echt spannend

Lost in Time in Utrecht gedaan met kinderen van 7 en 10. Dat was geen succes. Onduidelijke aanwijzingen, wat langdradige verhaaltjes, erg veel lopen. Het kan aan ons liggen maar we waren teleurgesteld. Ik raad aan betere aanwijzingen op de website, of bijvoorbeeld in bevestigingsmail te sturen zodat helderder is wat de bedoeling is.

Verrassend! Leuk voor de kids én voor ons!

Mijn kids wilden graag Lost in Time spelen in Amsterdam, hadden het op Facebook gezien. In eerste instantie dacht ik 'met een iPad door de stad lopen? Ik weet het niet hoor...' Maar het bleek verrassend leuk! De tour zit ontzettend goed in elkaar, stukjes film en spelletjes wisselen elkaar af en er zit ook wat interessante toeristische informatie in. Mijn man en ik raakten ook helemaal in de puzzels op de iPad! We hebben zeker wat geleerd over de binnenstad van Amsterdam en gaan ook één van de andere steden in de herfstvakantie uitproberen. Een aanrader voor een uitje met de kids! (Die van ons zijn 7 en 9 jaar)

Bijzondere buitenervaring, spelen met zoons: game, zie, loop en verwonder

Met mijn zoontjes van 9 en 11 een paar uur in Amsterdam dit geweldige buiten avontuur gespeeld. Zo ervoeren zij het ook echt. Ik vond het ook een verrassing: actief, leerzaam, samen. Spannend en daardoor erg leuk. We gaan het zeker vaker doen - ik zie dat er ook andere steden zijn - doen. Kortom: absolute aanrader!