Koop nu een ticket voor een proefvliegles bij Tesel Air van €99,00 voor €69,00

0 beoordelingen

U kunt in een van onze Cessna-vliegtuigen, met dubbele besturing, zelf ervaren hoe het is om zo vrij als een vogel door de lucht te vliegen. Ervaring en voorkennis zijn niet nodig voor deze unieke ervaring! Onze beroepspiloten zullen u op de grond een korte uitleg geven over de besturingsprincipes van het toestel en de basisprincipes van “het hoe en waarom” een vliegtuig vliegt.

Daarna stapt u samen met uw piloot in het vliegtuig en nadat de riemen zijn vastgemaakt taxiet u samen naar de baan toe om op te stijgen. De piloot doet de start en de landing van het vliegtuig, maar boven het eiland bent u degene die het vliegtuig bestuurt. Beginnersfouten worden uiteraard door uw piloot gecorrigeerd, dus u hoeft zich nergens druk om te maken.

Tijdens het maken van basisoefeningen zoals bochten, klim- en daalvluchten trekt u zelf de conclusie dat vliegen eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is als u altijd had gedacht. De kans bestaat dat u na de rondvlucht speciaal van 20, 40 of 60 minuten bevangen wordt door het “vliegvirus”. Wellicht besluit u om terug te komen voor een volledige cursus.

“The sky is the limit!”

Reserveren verplicht.

Leden
proefvliegles van €99,00 voor€ 69,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Tessel Air. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Tessel Air. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket (max. €2,00). U dient van te voren een reservering te plaatsen door deze bon per post op te sturen. Wij hebben dan de volgende gegevens nodig: gewenste datum van de vliegles, naam en adresgegevens, (mobiel) telefoonnummer en email adres. U mag de bon ook inscannen en doormailen naar info@paracentrumtexel.nl, onder vermelding van de voorgenoemde gegevens, wij reserveren dan een plekje voor u. De originele bon levert u op de vliegdatum in.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Adres

Postweg 1795 JS De Cocksdorp (Noord-Holland)

Openingstijden

vooraf reserveren noodzakelijk

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen