3 beoordelingen

Het is weersonafhankelijk en kei gezellig. Er zijn vele binnenspeeltoestellen en buiten Hullie thematische buitenspeeltuin met heerlijk terras. DE lokatie voor een heerlijk dagje uit, kinderfeestje, schoolreisje of familiedag.

kinderen € 8,00
volwassenen gratis.

Adres

Canadasweg 5406TS Uden (Noord-Brabant)

Openingstijden

wo en vr van 10.00 tot 18.00
za van 10.00 tot 19.00
zo van 10.00 tot 20.00
En dagelijks geopend tijdens schoolvakanties regio zuid

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Super mooi en de bediening is top!

Ons zoontje heeft al meerdere jaren een abonnement en vindt het nog steeds geweldig. Spelen kun je er de hele dag zonder je je te vervelen. Ook het eten is geweldig met een normale prijs. Met goed en slecht weer een leuke dag!

Gewoon lekker spelen in een hele mooi hal!

Groot aanbod in activiteiten. Voor klein en groot, ieder heeft zijn eigen hoek om te spelen. Wij met 3 kinderen in verschillende leeftijden zijn hier heeel vaak geweest. Met hele drukke dagen is het wel zoeken voor een vrij tafeltje, maar over het algemeen is er altijd wel plek. De kinderen kunnen helemaal rond lopen. Ze kunnen kleuren, knutselen, fietsen en natuurlijk dan klimmen etc.... Buiten (afgeschermd) is er ook wat te beleven. De kinderen kunnen hier makkelijk heel de dag vertoeven. Een apart zitgedeelte, wat makkelijk is als je oudere kinderen hebt. Dan hoef je niet in die drukke speelhal te zitten. En dan kun je ook rustig eten in een mooi sfeertje. Kinderfeestjes zijn ook heel leuk hier; o.a. lasergamen :).

Leuk!

Zeer groot aanbod voor de kids om te spelen. De oude hal is erg gehorig als het een beetje druk is. Het nieuwe gedeelte is overzichtelijk en niet gehorig. Wifi is niet altijd even stabiel. Het eten is superieur maar duidelijk is dat het nieuwe personeel nog ingewerkt moet worden. Aanrader!!