1 beoordelingen

De ANWB Drivers Academy is een ultramodern slipbanencomplex, gevestigd in Lelystad. Alle activiteiten die op het centrum plaatsvinden hebben te maken met (duurzame) mobiliteit, het besturen van een voertuig en verkeersveiligheid. Het is hét centrum om spectaculair en educatief te combineren!
Op de grootste en modernste baan van Nederland (10 hectare) zijn allerlei technische voorzieningen getroffen om mensen te laten voelen hoe te handelen in extreme verkeer situaties.


ANWB Drivers Academy biedt u:
- Grootste en modernste baan van Nederland
- Vele jaren ervaring op het gebied van (duurzame) mobiliteit en verkeersveiligheid
- Simulatie van realistische extreme verkeerssituaties
- Professionaliteit (TüV certificering, ISO)
- Kwaliteit


De ANWB Drivers Academy organiseert diverse sliptrainingen variërend van 3 uur tot een hele dag. Kijkt u voor meer informatie ook eens op www.anwb.nl/auto/rijtrainingen


De winter zorgt voor een hoop uitdagingen op de weg. Tijdens de Winterspecial van ANWB Drivers Academy ervaar je deze onder gecontroleerde omstandigheden én leer je ermee om te gaan. Zo rij je meer ontspannen en gegarandeerd veiliger!

Prijzen vanaf €129,00
Winterspecial - €79,00

Adres

Talingweg 8218 NX Lelystad (Flevoland)

Openingstijden

Gehele jaar geopend

Reserveren is verplicht via 088-2696468

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Spannende momenten bij de opfriscursus

Op zaterdag 23 juli hebben mijn echtgenote (69) en ik (70) deelgenomen aan de opfriscursus in Lelystad, welke door Mike Bos werd gegeven. Naast een bijzonder nuttig theoretisch deel werd ook op de testbaan geoefend in diverse behendigheidsonderdelen.