Koop een ticket voor en Tandemsprong bij Paracentrum Texel van €209,00 voor €189,00

0 beoordelingen

De tandemsprong is de eenvoudigste manier om kennis te maken met parachutespringen. U hoeft er bijna niets voor te doen. Alleen een dosis durf en motivatie zijn voldoende. Tijdens een inleidend instructie legt één van onze instructeurs uit wat u te wachten staat. Dan stapt u het vliegtuig in en wordt u vastgekoppeld aan uw instructeur. Op een hoogte van minimaal drie kilometer schuift de deur open en samen met de jumpmaster valt u met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden...

Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring, kunt u genieten van een schitterend panorama. Het hele eiland ligt letterlijk onder u. Na een halve minuut opent zich boven uw hoofd een extra grote parachute. Hiermee zweeft u zachtjes, hangend aan uw jumpmaster, terug naar Texelse bodem. Vlak voor familie, vrienden en toeschouwers maakt u een perfecte landing; als een veertje bereikt u de grond. Voor de tandemsprong is geen medische verklaring nodig.

U kunt van uw sprong een foto/videoreportage laten maken (leuk voor later!!). In dat geval springt één van onze vrije val filmers met u mee

Leden
tandemsprong van €209,00 voor€ 189,00
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Paracentrum Texel. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Paracentrum Texel. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds bestelde tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. De tickets zijn niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode. De tickets mogen niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Let op: per persoon één ticket tonen. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016. De reguliere prijs is gebaseerd op het hoogseizoen tarief aan de kassa. Exclusief € 0,50 transactiekosten per ticket.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Adres

Postweg 1795JS De Cocksdorp (Noord-Holland)

Openingstijden

elke dag geopend van april tot en met oktober. Van november tot en met maart op zaterdagen

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen