1 beoordelingen

Bij Duinoord in Helvoirt is het onbeperkt eten, drinken én spelen voor een vast tarief. Zo weet je van te voren wat je kwijt bent. Er is voor zowel jong als oud genoeg te doen. Zo kun je in verschillende speelhuisjes spelen, mooie kunsten vertonen op een bounce trampoline, klimmen en klauteren in de binnenspeelkooi, springen op een luchtkussen, balletje trappen op een van de voetbalveldjes, een stoere rit maken op een quad, van de tubingbaan af glijden, ontdekken hoe goed je kan laserschieten, een potje midgetgolf spelen, op ontdekking tijdens een gps-tocht en niet te vergeten het gave (100% veilig door saferoller) klimbos waar je door heen kan klauteren! Durf jij de spanning aan?


Daarnaast kun je bij Duinoord binnen in de Mazzelstraat onbeperkt eten en drinken. In de mazzelstraat bevinden zich verschillende kraampjes: Soep-Brood-Beleg, Pizzeria, Pannenkoeken, Frietkar, Grill, Drankenbar en Dessert. Dat wordt lekker smullen!

Een hele dag plezier voor zowel jong als oud!

kijk voor actuele tarieven op de website

Adres

Duinoordseweg 5268LM Helvoirt (Noord-Brabant)

Openingstijden

zie voor de exacte openingstijden de website

parkeren is enkel gratis voor gasten

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

geweldig dagje uit

de kinderen kunnen heerlijk buiten spelen en klimmen, ook de ouders kunnen mee de boom in en het eten is een feest voor kinderen en ouders