Koop een ticket voor de Grotten van Han van € 28,50 voor € 25,50

0 beoordelingen

Beren, bizons, lynxen,… onze dieren heten je welkom in een adembenemend mooie domein, verkozen tot “Best Wildlife Park” van België. Dit beschermd natuurgebied van 250 ha, dat volledig gewijd is aan de bescherming van de wilde dieren van onze contreien bezoek je met een safaricar of te voet. Via het wandelpad ontdek je de bladerdakbrug die je tot in de kruin van de bomen brengt.

Vervolgens neem je een duik onder de grond om het majestueuze decor van de grot te ontdekken, met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Je staat oog in oog met de geologische wonderen van één van de mooiste grotten van Europa.

Dankzij de nieuwe verlichting ontsluieren de galerijen zich als nooit tevoren. Je kan deze idyllische ervaring verlengen met het museum PrehistoHan, een indrukwekkende archeologische expositie, en met Han 1900, het museum van de vergeten ambachten.

Een betoverend bezoek dat met 3* in de Michelin Gids geklasseerd werd.

Het PassHan geeft toegang tot: De Grot, Het Wildpark,de expositie PrehistoHan en het museum Han 1900.

Leden
vanaf 12 jr van € 28,50 voor€ 25,50
4 t/m 11 jr van € 19,50 voor€ 18,-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven Grotten van Han. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Grotten van Han. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 augustus 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018.

Adres

Rue Joseph Lamotte Han-sur-Lesse, België

Openingstijden

Kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen