Koop een ticket voor de Grotten van Han van €27,50 voor 24,50

0 beoordelingen

Treed binnen in een mystieke wereld van magische natuurverschijnselen. Het honderdjarige trammetje neemt je mee tot aan de ingang van de grot. Samen met een professionele gids ontdek je het wondere universum van stalactieten, stalagmieten en andere geologische mirakels. Je verkent een toverachtig landschap met druipstenen, fossielen en lieflijke meertjes in een van de mooiste grotten van Europa. Dankzij de nieuwe verlichting ontsluieren de galerijen zich als nooit tevoren. Een pareltje dat terecht haar 3* in de Groene Michelingids verdient!

Nadat je volop hebt genoten van het adembenemende schouwspel onder de grond wacht je een al even betoverende wereld bovengronds. In het 250ha grote wildpark, dat verkozen werd tot beste Wildlife park in België en dat volledig gewijd is aan het behoud en de bescherming van bedreigde diersoorten, ontdek je de indrukwekkende Europese “Big Five”: de bruine beer, de wolf, de bizon, de lynx en nu ook de veelvraat: de meest geduchte dieren sinds de Prehistorie. Trek je wandelschoenen aan, volg het natuurlijke wandelpad van 5km en ervaar de magische kracht van de natuur! Via dit wandelpad ontdek je de bladerdakbrug die je tot in de kruin van de bomen brengt.

Geniet je liever zittend van deze schoonheid? Stap dan aan boord van de Safaricar, en laat jezelf meevoeren op de tonen van de vrolijke melodie van het Domein!
Maar ook na deze idyllische ervaring in het hart van moeder natuur, is de dag nog niet ten einde. Er staan je nog een museum en tentoonstelling te wachten! In het speelse museum 'Han 1900’ neem je de teletijdmachine naar begin 1900 en beleef je de leefwereld van de Ardense dorpeling van toen. Bij de tentoonstelling PrehistoHan ga je nog verder terug in de geschiedenis. Je duikt als het ware in een collectie indrukwekkende opgravingen, van de prehistorie tot nu!

Het PassHan geeft toegang tot: De Grot, Het Wildpark,de expositie PrehistoHan en het museum Han 1900.


Leden
volwassenen van €27,50 voor€ 24,50
kinderen (4 t/m 11 jr) van €17,50 voor€ 16,00
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Grotten van Han. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Grotten van Han. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket (max. €2,00). Deze actie is geldig op het reguliere tarief van Grotten van Han. De tickets zijn geldig t/m 13 november 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen bij de ANWB besteld worden t/m 17 juli 2016, 12:00 uur. De ANWB tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 13 november 2016.

Adres

Rue Joseph Lamotte Han-sur-Lesse, België

Openingstijden

zie voor de exacte openingstijden de website

Geopend

Geopend van 6 februari tot 13 november.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen