1 beoordelingen

Enigszins verscholen in het bosrijke Brabantse land tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven, ligt het formidabele Kasteel Heeswijk, een voormalige waterburcht uit de 11e eeuw. De hoofdburcht is weer opengesteld voor publiek en museum geworden. Tal van activiteiten vinden er plaats. Ook de voorburcht met het poortgebouw en het koetshuis zijn gerestaureerd. Hier zijn nu ontvangst- en vergaderruimtes ondergebracht. Ook de de IJzertoren, met zijn bijzondere vloer met afbeeldingen in koper van zes hertogen en hertoginnen van Brabant, is nu hersteld en de Wapenzaal heeft zijn erker en arkeltorentje terugkregen.

€ 7,00 p.p.
kind (4 t/m 12)| € 3,50
kind (t/m 30 gratis

Adres

Kasteel 5473ZJ Heeswijk Dinther (Noord-Brabant)

Openingstijden

Zomer: zondag van 12-17 uur. Rondleidingen ieder half uur. Op dinsdag, woensdag en donderdag is het kasteel geopend van 11-17 uur. Winter: (1 oktober tot 1 mei) i elke woensdag en zondag van 12-17 uur.

Entree is altijd inclusief rondleiding.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Zeer sfeervol en volledig bezoek

Prachtig kasteel! Mooi en met respect voor de geschiedenis gerestaureerd. De gastvrouwen, die ook de rondleiding verzorgen, zijn uitermate vriendelijk en goed geinformeerd over de historie. De brasserie is zeer sfeervol en heeft een uitstekend aanbod aan drankjes maar op de kaart staan ook mooie gerechtjes. Kortom een aanbeveling om te bezoeken en te relaxen.