Koop een ticket voor het Philips Museum van €8,00 voor €5,00

1 beoordelingen

Laat je inspireren door de verhalen over de oprichters, de fantastische vindingen van de Philips-pioniers door de jaren heen én maak kennis met de innovaties van morgen. Aan de Emmasingel in Eindhoven, op dezelfde plek waar Gerard Philips in 1891, precies 125 jaar geleden, zijn eerste gloeilampen produceerde, staat nu het eigentijdse Philips Museum met zijn interactieve exposities. Aan de hand van inspirerende verhalen en historische producten krijg je een fascinerend beeld van de wijze waarop het bedrijf zich van een kleine gloeilampenfabrikant tot een groot en toonaangevend wereldconcern heeft ontwikkeld.

Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van Philips is vanaf 14 mei in het Philips Museum een nieuw spectaculair onderdeel in de tentoonstelling te beleven: de ‘Innovation and you’ Experience. De ‘Innovation and you’ Experience geeft op begrijpelijke wijze bezoekers, jong en oud, een unieke blik in de toekomst en de rol die de moderne techniek daarin speelt.

Leden
volwassenen van €8,00 voor€ 5,00
kinderen (6 t/m 17 jr) € 4,00
gezinsticket (2 vw+2kd+1 iPad game Mission Eureka) van €25,00 voor€ 19,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Philips Museum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar het Philips Museum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Geldigheid

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Adres

Emmasingel 5611 AZ Eindhoven (Noord-Brabant)

Openingstijden

Raadpleeg voor actuele openingsdagen en -tijden de website.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Prachtige reis door de geschiedenis van Philips

Een heel fijne middag doorgebracht in het Philips museum in het centrum van Eindhoven. Het was nuttig, leerzaam én leuk. Tussendoor in het gezellige museumcafé lekker wat gegeten en gedronken. Een herhaalbezoek zeker waard!