Koop een ticket voor het Philips Museum van €9,00 voor €6,00

2 beoordelingen

Beleef hoe Philips zich heeft ontwikkeld van een kleine fabriek tot een toonaangevend wereldconcern op het gebied van gezondheidszorg en duurzame verlichting. Het Philips Museum is een modern interactief museum en is zeer geschikt voor een bezoekje met de hele familie.

Speel met het hele gezin Mission Eureka, een innovatief groepsspel voor iedereen vanaf 8 jaar over meer dan 100 jaar Philips uitvindingen. Je speelt het spel op een iPad, in een team van 2 t/m 4 personen. Je krijgt verschillende opdrachten die je oplost zoals een echte onderzoeker. Mission Eureka is een avontuur waarin je op een speelse manier de onderzoeker in jezelf leert kennen.

Ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan van Philips is in het Philips Museum een nieuw spectaculair onderdeel in de tentoonstelling te beleven: de ‘Innovation and youExperience. De ‘Innovation and youExperience geeft op begrijpelijke wijze bezoekers, jong en oud, een unieke blik in de toekomst en de rol die de moderne techniek daarin speelt.

Leden
volwassenen van €9,00 voor€ 6,00
kinderen (6 t/m 17 jr) € 4,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Philips Museum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Philips Museum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Emmasingel 5611 AZ Eindhoven (Noord-Brabant)

Openingstijden

Raadpleeg voor actuele openingsdagen en -tijden de website.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

2 beoordelingen

leerzaam

We hebben een hele mooie middag gehad in het museum, de vrijwilligers waren heel enthousiast en gaven een hele fijne en duidelijke uitleg. Na afloop hebben we nog een heerlijk bakje koffie gedronken in de eigen koffiehoek. We raden het zeker aan aan vrienden en bekenden om hier eens een bezoek te brengen.

Prachtige reis door de geschiedenis van Philips

Een heel fijne middag doorgebracht in het Philips museum in het centrum van Eindhoven. Het was nuttig, leerzaam én leuk. Tussendoor in het gezellige museumcafé lekker wat gegeten en gedronken. Een herhaalbezoek zeker waard!