Koop een ticket voor het Cromhouthuis van €8,50 voor €6,13

0 beoordelingen

Bijna twee eeuwen lang bewoonden zij vier majestueuze panden aan de chique Herengracht. Hun huizen zijn vandaag de dag nog net zo imposant en fraai als destijds in de Gouden Eeuw.
Wandelend door de verschillende vertrekken ontdekt u het verhaal van zeven generaties Cromhout: over hun invloed op de stad en op de Amsterdamse kunst en cultuur, over hun extreme rijkdom, hun geloof en de vele internationale contacten die zij onderhielden.

Deze familiegeschiedenis, vol ‘ups-and-downs’ en bijzondere wendingen, wordt verteld in een spectaculaire setting. Bijzondere kunstvoorwerpen, meubelen, zilver en schilderijen vormen een verrassend visueel geheel en brengen de roemruchte geschiedenis van de familie Cromhout tot leven.

Op de bovenste verdiepingen is sinds 1975 het Bijbels Museum gevestigd: de ontmoetingsplaats van Bijbel, kunst en cultuur. Bijzondere collectiestukken, persoonlijke verhalen en een schat aan achtergrondinformatie nemen u mee op reis door de wereld van de Bijbel.

Leden
volwassenen van €8,50 voor€ 6,13
kinderen (5 t/m 18 jr) van €4,25voor€ 3,19
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Cromhouthuis | Bijbels Museum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar het Cromhouthuis | Bijbels Museum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket (max. €2,00)Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de reguliere kassa prijs van het Cromhouthuis | Bijbels Museum. Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. De tickets zijn geldig voor een bezoek aan het Cromhouthuis | Bijbels Museum t/m 31 december 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek aan het Cromhouthuis | Bijbels Museum t/m 31 december 2016.

Adres

Herengracht 1016 CH Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

zie website voor openingstijden

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen