3 beoordelingen

Wat wij erg belangrijk vinden is dat de leefomgeving moet passen bij de dieren zowel het formaat van de terraria als de materialen die ervoor zijn gebruikt, zodat ieder dier een natuurgetrouw verblijf heeft.
Tevens de persoonlijke aandacht is hier volop aanwezig. De kinderen mogen dieren aaien en sommige zelf vasthouden. Op sommige dagen mag iedereen meekijken naar het voeren.

kinderen 0 t/m 2 jaar gratis
kinderen 3 t/m 11 jaar € 6.50
12 t/m 64 jaar € 7.50
senioren 65+ € 6.50

Adres

Aardenhoek 4817 NE Breda (Noord-Brabant)

Openingstijden

woensdag t/m zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Een kleinschalige topattractie!

Particuliere kleine binnendierentuin met reptielen, amfibiën en geleedpotigen. Is met veel zorg en liefde ingericht met een tropische ambiance. Erg leuk uitje om 1,5u à 2 uur naartoe te gaan. Super voor kinderen, ook de wat kleinere. Het is klein en overzichtelijk, ze kunnen nooit kwijtraken. Daardoor ook heel geschikt voor kinderfeestjes. Maar zeker ook heel leuk voor oudere kinderen en volwassenen! Enthousiast team van personeel en vrijwilligers. Ze halen dieren uit hun terrarium om te aaien, slang om je nek, etc. Toegangsprijzen zijn heel redelijk voor wat je krijgt. Een kleinschalige topattractie!

Informatief

Veel verschillende reptielen. Personeel is erg vriendelijk en echt op de kinderen gericht. Ze staan altijd klaar om informatie te geven en de kinderen mogen soms helpen met voeren of dieren aaien.

Zeer goed onderhouden en erg modern

Mooi overzicht, erg schoon, goed onderhouden, niet duur, erg modern en vriendelijk personeel, Breda heeft een echt dierentuin :)