1 beoordelingen

In het nieuwe LEGO® NINJAGO® Land heb je al je ninja-vaardigheden nodig. Ben je lenig genoeg om ongeschonden door Lloyds Laserlabyrint te komen? Heb je de kracht om Coles Klimwand te bedwingen, de balans voor de Spinners van Kai en ben je snel genoeg voor de reactietraining van Jay? Ben je klaar voor de grootste uitdaging van het jaar in NINJAGO® The Ride?

LEGOLAND en de ninja's hebben jouw hulp nodig. Verheug je op de ultieme NINJAGO belevenis in de interactieve wereldprimeur NINJAGO The Ride. Duik onder in de wereld van NINJAGO, waar je de vier elementen moet leren beheersen: Vuur, Bliksem, Aarde en IJs.
Zonder jouw hulp kunnen de ninja's het niet opnemen tegen De Grote Verslinder. Zoals Meester Wu zegt: ”Samen zijn we sterker”.

Ga mee op een spannend avontuur in Ghost – The Haunted House: sluip binnen in het spookhuis waar het wemelt van de vampiers, spoken en monsters.

Jaag op spoken in de betoverde spiegeldoolhof en maak kennis met 'The Crazy Scientist' en zijn krankzinnige experiment, waarbij u samen met uw familie een vliegend avontuur beleeft... met een onverwachte afloop! U kunt u ook verheugen op het weerzien met alle bekende en geliefde LEGOLAND-attracties.

Houd het hoofd koel terwijl u op een sneeuwscooter pijlsnel over de Polar X-plorer roetsjbaan suist. De koude rillingen lopen u over de rug tijdens de unieke, verticale val van 5 meter. Bezoek een kolonie van springlevende pinguïns in Penguin Bay.

Ga op ontdekking in het fascinerende Miniland en beleef een ongelooflijke wereld – helemaal gebouwd van LEGO® stenen.

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Nordmarksvej Billund Denemarken

Openingstijden

zie voor de openingstijden de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Voor iedereen wat wils

Voor jong en oud is het een leuk park. Wij zijn er meerdere keren geweest en elke keer is er weer wat veranderd. Goede faciliteiten voor mensen met een beperking. Want met autipas kan je bij de informatiebalie een pasje halen, waarmee je voorrang krijgt bij bepaalde attracties. Al het personeel is vriendelijk en beleefd. Een aanrader voor iedereen met kinderen die van LEGO houden.