Koop een ticket voor BODY WORLDS van € 20,- voor € 12,50

4 beoordelingen

De Kampioen aanbieding is vanaf 1 juli te boeken.

Gunther von Hagens’ BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid.
Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam.

Sluit je aan bij ruim 40 miljoen bezoekers wereldwijd die je zijn voorgegaan en maak ook een fascinerende reis door het menselijk lichaam. Boek nu je bezoek!
Let op: Laatste toegang tot één uur voor sluitingstijd.

BODY WORLDS: The Happiness Project is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De expositieruimte bevindt zich tussen de Dam (2 minuten lopen) en Centraal Station Amsterdam (5 minuten lopen), waar treinen, trams, metro’s en bussen stoppen. In de nabije omgeving zijn diverse in- en uitstaphaltes voor autobussen.

Leden
volwassenen van € 20,- voor€ 12,50
kinderen (6 t/m 18 jr) van € 12,50 voor€ 7,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Body Worlds. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Body Worlds. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017.

Adres

Damrak 1012 LM Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

zo-vr: 9:00-20:00
za: 9:00-22:00
feestdagen (muv kerstdagen, oud- en nieuwjaarsdag) en vakanties: elke dag van 9:00-22:00

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

4 beoordelingen

Geweldig!!

Ik ben met twee kinderen van 11 en 16 naar de te tentoonstelling geweest, voor mij was het de tweede keer, maar voor de kinderen de eerste keer. Tweeeneenhalf uur hebben we rondgelopen,gelezen, gekeken en ons verbaasd over hoe mooi ons lichaam en onze geest werkt, een aanrader voor iedereen! En heerlijk om gelijk door te kunnen lopen en niet eerst in de rij te hoeven staan om kaartjes te kopen. Kluisjes zijn 2€ dus zorg wel dat je dat bij je hebt, ze willen graag dat je je tassen daarin opbergt.

Dit is absoluut een aanrader!

De body's zijn ongelooflijk mooi geprepareerd en worden respectvol getoond. Geen moment voelde het luguber. Ik vond het zeer leerzaam om ons lichaam van binnen te kunnen bekijken, ook dankzij de goede uitleg die wordt gegeven. Een absolute aanrader voor alle leeftijden!

Fantàstisch, aan drie uur had ik echt niet genoeg. Heel interessant, ook voor kinderen.

Ik wil body worlds ook graag nomineren voor leukste uitje 2015, echter, ik kan nergens vinden, hoe ik dit doen kan. Ik vind het heel educatief en bijzonder. Alvorens ik besloot te gaan, was ik bang dat het wellicht luguber zou zijn, echter, dit is helemaal niet het geval. Het is op een heel fatsoenlijke, nette en respectvolle manier gedaan. Compliment.

Moet je een keer gedaan hebben!

Een paar uur in BODY WORLDS is meer dan genoeg, maar erg leuk om te zien. Al werd ik na een aantal lichamen en lichaamsdelen er een beetje naar van was het wel super interessant. Op deze manier leer je een stuk meer over het menselijk lichaam en wat de gevolgen van overgewicht, roken en andere slechte eigenschappen zijn voor de werking van het lichaam en je organen. Een eye opener en goed om een keer te doen. Bij mijn bezoek was er het thema 'the hapiness project', een erg leuk thema die goed laat zien hoe belangrijk geluk is. Het gebouw is erg leuk ingericht en opgemaakt.