3 beoordelingen

Recept voor geluk
Welke invloed heeft geluk op onze gezondheid? Dit ontdek je bij BODY WORLDS: The Happiness Project. De adembenemende anatomietentoonstelling vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam.

Gunther von Hagens’ BODY WORLDS tentoonstellingen over het menselijk lichaam zijn wereldwijd al door bijna 40 miljoen mensen bezocht. Nu te zien in hartje Amsterdam, tussen Dam en Centraal Station, op het Damrak 66.

Maak ook een fascinerende reis door het menselijk lichaam en bestel je tickets.

volwassenen € 20,00
kinderen en jongeren (6-18) € 14,00
kinderen (0-5) gratis
docenten gratis (op vertoon van geldig identiteitsbewijs en bijvoorbeeld loonstrook)

Adres

Damrak 1012 LM Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

Het gehele jaar geopend:
zondag t/m vrijdag - 09:00-20:00 uur
zaterdag - 09:00 – 22:00 uur

Laatste toegang tot één uur voor sluitingstijd.

Feestdagen en vakanties:
zondag t/m vrijdag - 09:00-21:00 uur

Zomervakantie (16 juli 2016 t/m 04 september 2016):
maandag t/m zondag - 09:00-22:00 uur

Laatste toegang tot één uur voor sluitingstijd.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Dit is absoluut een aanrader!

De body's zijn ongelooflijk mooi geprepareerd en worden respectvol getoond. Geen moment voelde het luguber. Ik vond het zeer leerzaam om ons lichaam van binnen te kunnen bekijken, ook dankzij de goede uitleg die wordt gegeven. Een absolute aanrader voor alle leeftijden!

Fantàstisch, aan drie uur had ik echt niet genoeg. Heel interessant, ook voor kinderen.

Ik wil body worlds ook graag nomineren voor leukste uitje 2015, echter, ik kan nergens vinden, hoe ik dit doen kan. Ik vind het heel educatief en bijzonder. Alvorens ik besloot te gaan, was ik bang dat het wellicht luguber zou zijn, echter, dit is helemaal niet het geval. Het is op een heel fatsoenlijke, nette en respectvolle manier gedaan. Compliment.

Moet je een keer gedaan hebben!

Een paar uur in BODY WORLDS is meer dan genoeg, maar erg leuk om te zien. Al werd ik na een aantal lichamen en lichaamsdelen er een beetje naar van was het wel super interessant. Op deze manier leer je een stuk meer over het menselijk lichaam en wat de gevolgen van overgewicht, roken en andere slechte eigenschappen zijn voor de werking van het lichaam en je organen. Een eye opener en goed om een keer te doen. Bij mijn bezoek was er het thema 'the hapiness project', een erg leuk thema die goed laat zien hoe belangrijk geluk is. Het gebouw is erg leuk ingericht en opgemaakt.