2 beoordelingen

Ontdek het Sprookjesbos spelenderwijs. Klimmen, draaien, vliegen, glijden of gewoon met zand spelen? Een slim potje schaak of petanque? Zwieren en zwaaien in de draaimolen of hopper-de-hop over de balanceerdraak? het Sprookjesbos is voor jong en oud. Maak kennis met de bewoners van het Sprookjesbos! Het Sprookjesbos telt vele sprookjes. Van Doornroosje en Sneeuwwitje tot Klein Duimpje en de Bremer Stadsmuzikanten.

vanaf 3jr € 7,50 p.p.

Adres

Sibbergrubbe 6301AA Valkenburg (Limburg)

Openingstijden

Geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en op feestdagen. Tijdens de landelijke schoolvakanties dagelijks geopend.

Bekijk de actuele openingstijden op www.sprookjesbos.nl.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

2 beoordelingen

afzetterij

Na een jaar dicht zou het sprookjesbos opgeknapt zijn, echter is dat alles behalve waar. Entree van 7,50 voor kinderen en volwassenen, na betaling ontvang je een 2,50 tegoedbon voor het restaurant omdat de draaimolen niet buiten gebruik is. Echter blijkt al snel dat de draaimolen niet af is, de zweefmolen gesloten, en delen van het park geheel gesloten zijn of het geluid van sprookjes defect is of sprookjes helemaal niet meer werken. Om in het schip te mogen moet je je melden bij het restaurant dan mag je er een keer in. Toiletten waren ronduit goor, de vloer was ontzettend nat en modderig op een zonnige dag en overal lag wcpapier. Wellicht is dit omdat de paden niet af zijn en er overal onkruid woekert, zelfs om/onder de picknicktafels. Personeel nauwelijks aanwezig, wat de gore toiletten en overvolle vuilnisbakken in het park verklaarde. Midden in het park ligt een terras maar het verkooppunt is dicht. Het restaurant is open maar de tafels zitten vol schimmelvlekken. Enige opgeknapte.. wat nieuwe speeltoestellen en er is een nieuw speelruimte gebouwd. Niet echt de moeite om voor 4 personen 30 euro entree en 5 euro parkeergeld te betalen voor een modderig krot dat opgeknapt zou zijn maar nog niet eens half af is.

Leuk voor kleine kinderen

Leuk maar al ouder park voor kinderen tot 6 jaar. Leuke speeltuin, de sprookjes zijn leuk, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Het restaurant is zeker een aanrader, lekker eten en eens een keer niet alleen friet en frikadel.ook veel speeltoestellen voor kinderen en veel plastsen om te zitten.