2 beoordelingen

Op het overzichtelijke en gemoedelijke familiepark is zowel binnen als buiten van alles te beleven; het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad. Rondom het strandbad bevinden zich allerlei attracties. Wat dacht je van een uitdagende survivalbaan, een supersnelle bootjesglijbaan, een klimberg en een achtbaan? Of kom lekker springen op de airtrampolines en springkussens  in Kinderland of stap gezellig in in één van de helicopters  in de helihaven. Heb je nog tijd over? Dan kun je jezelf uitleven in de grote  binnenspeeltuin “Zeeroversland”. Hier ben je urenlang actief op o.a. de familieglijbaan, de touwladders en in de botsautootjes.

Nieuw in de binnenspeeltuin
Nieuw  in de binnenspeeltuin is de Piratenkooi. Op 700m2 zorgen klimtorens, touwbruggen, glijbanen, springkussens en bouwblokken voor urenlang speelplezier. Want klauteren, klimmen, glijden en bouwen vervelen nooit. Bovendien mogen je ouders of opa/oma mee om samen met jou de piratenkooi te verkennen. Voor de kleinste kinderen is een nieuw speelgebied “de Kleuterkade” ingericht.
Ben je moe van het spelen? Kom dan lekker tot rust tijdens een voorstelling van het poppentheater.

November t/m Februari
iedere dag €5,95

Maart, april, september en oktober
maandag dinsdag en donderdag €5,95
Woensdag, vrijdag en weekend €7,95

Mei t/m augustus
iedere dag €9,95

Adres

Zeelandsedijk 5408SM Volkel (Noord-Brabant)

Openingstijden

ma-zo 10:00 - 18:00

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

2 beoordelingen

super leuk en groot

Hemelrijk is erg leuk voor kinderen , ze zijn de heledag actief. In de zomer is het helemaal leuk als je in het water kunt zwemmen in hun grote meer. Helaas is het dan wel erg druk. Tenslotte ; Een super leuk park!

Aardig speelpark

Aardig speelpark met redelijke attracties, maar vergelijkbare speelparken in zelfde prijsklasse zoals Oud Valkeveen in Naarden en Linneaushof hebben meer attracties en zijn daardoor vl leuker. Attracties zijnbv niet open terwijl het wél heel druk is. Ddinken is maar op 1 tappunt te halen. Als je een drankarramgemrnt hebt, is dat best vervelend. Kinderen vermaken zich trouwens wel prima!