1 beoordelingen

Als bezoeker aan onze schaatsbanen schaats je heerlijk in de buitenlucht op onze 400m en 3-km ijsbanen in de natuur. Kids leven zich uit in het Ice Funpark en bijkomen doe je bij het haardvuur in ons restaurant. Het Obstacle Run Parcours en Drift Kartcircuit zijn ook geopend tijdens het winterseizoen. Genoeg te beleven voor een leuk dagje weg.

Schaatsbanen in de buitenlucht
Schaatsen in de winter doe je natuurlijk gewoon lekker buiten. Bij Flevonice doe je dat de hele winter lang op een 400-meter en 3-kilometer schaatsbaan in de buitenlucht. Geen enkel andere ijsbaan ter wereld komt dichter bij het gevoel van oer-Hollands schaatsen op natuurijs dan onze ijsbanen. Bind de schaatsen onder je voeten, voel de koude wind in je gezicht en geniet van het gevoel dat het weer kan: Schaatsen!

Speelplezier voor kids: Ice Funpark

Een dagje schaatsen moet vooral gezellig zijn. Er even lekker uit met de hele familie. Daarom vind je 's winters naast onze schaatsbanen ook een groot speelparadijs voor kinderen: Ice Funpark. Hier kunnen jonge kinderen leren schaatsen op een krabbelbaan, roetsjen ze in bandjes van de Super Glijbaan en leven ze zich helemaal uit in het Ice Funpark.

zie voor de prijzen de website

Adres

Strandgaperweg 8256 PZ Biddinghuizen (Flevoland)

Openingstijden

zie de website

Geopend

Geopend van 28 november tot 5 maart.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Schaatsen wanneer het eigenlijk niet kan.

Met het boordje los over de 3-km ijsbaan. Ook veel voor kinderen te doen. Werkelijk een dagje uit.