0 beoordelingen

Woerden bruist! Woerden biedt vele leuke activiteiten aan voor jong en oud voor een dagje uit. Met mooi weer is er genoeg te beleven buiten, maar ook met minder weer zijn er binnen leuke activiteiten te beleven.

Streekmarkt
Elke zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur staat de Streekmarkt op het Kerkplein in Woerden. Hier kan je terecht voor je dagelijkse boodschappen en je vindt hier heerlijke producten zoals kaas, groenten, fruit, vlees, bloemen en planten.

Petrustoren beklimmen
Het mooiste uitzicht over het Groene Hart van Holland bewonderen? Ga dan een keer de Petrustoren beklimmen in Woerden! Onder leiding van een Gilde gids kun je elke 2de en 4de zaterdag van de maand de toren beklimmen om 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Kaarten zijn te koop bij het Toeristen Informatiepunt (Meulmansweg 27)

Molen de Windhond
De molen staat midden in het centrum van Woerden en wordt vandaag de dag nog goed onderhouden. Op woensdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur geven Gilde gidsen rondleidingen door de molen. Op vrijdag is de molen open als deze draait en kan dan bezocht worden en op zaterdag is de molen te bezoeken van 10:30 tot 16:00 uur. In de molenwinkel kan je verschillende producten kopen.

Museum Hoge Woerd

Ontdek het spraakmakende nieuwe Museum Hoge Woerd  in Leidsche Rijn en wandel over de wallen van het Romeinse fort!  Onderweg kom je alles te weten over 3000 jaar wonen in deze streek, het leven aan de Romeinse grens (de Limes) en natuurlijk over het Romeinse schip en zijn unieke inventaris.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Woerden (Utrecht)

Openingstijden

kijk op de website voor actuele evenementen

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen