1 beoordelingen

Klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche (Baarn) is een unieke en enerverende beleving voor jong en oud. Verleg grenzen en voel de adrenaline stromen. Je legt zelf een route af tussen de bomen.
We hebben 7 routes en ca. 85 verschillende overgangen, die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. Een bezoek aan Klimbos Gooi Eemland duurt maximaal drie uur en na afloop kun je nagenieten onder het genot van een drankje of een ijsje.
Voor de jongere bezoekers vanaf 7 jaar hebben we speciaal het Junior Klimbos "Van Oranje". Goed voor als je met je arm gestrekt wel tot de lifeline op 1.40 meter reikt, maar nog niet de 1.80 meter haalt, van de andere routes. Dit Junior klimbos bestaat uit 2 routes en meer dan 35 overspanningen. Spektakel op 2 tot 5 meter hoogte.
De groene "De Kroning" route begint op ca. 3 meter boven de grond. Wie durft kan doorgaan tot maar liefst 22,5 meter hoogte op de zwarte route "Maximaal".
De overgangen van boom tot boom worden steeds uitdagender. Is zwart te uitdagend of te zwaar dan mag je een gemakkelijker route natuurlijk nogmaals klimmen.
Veiligheid heeft voor het Klimbos Gooi Eemland de hoogste prioriteit. Het park en onze procedures zijn TüV gecertificeerd, volgens de Europese normering voor Klimbossen. Voor de start nemen we alle veiligheidsregels door. Je krijgt een klimgordel aangemeten en instructie van een ervaren medewerker. Je laat op de demonstratie route zien dat je alles begrepen hebt om daarna zelf de boom in te klimmen.

Kinderen voor het Juniorbos - €15,50
Jongeren tot 16 jr. - €19,50
vanaf 16 jr. - €21,50

Adres

Hoge Vuurseweg 3749 AB Lage Vuursche (Utrecht)

Openingstijden

Zie website voor exacte openingstijden

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

mooi klimbos

dit is wel één van de mooiste klimbossen in Nederland. Vriendelijk personeel, heel uitdagende routes en enkele wel heel hoog. Een absolute aanrader