3 beoordelingen

Klimbos Achterhoek in Ruurlo is een unieke en enerverende beleving voor jong en oud. Verleg grenzen en voel de adrenaline stromen. Je legt zelf een route af tussen de bomen. We hebben 6 routes en ca. 100 verschillende overgangen, die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. Een bezoek aan Klimbos Achterhoek duurt maximaal drie uur en na afloop kun je nagenieten onder het genot van een drankje of een ijsje.
Voor de kleinere bezoekers vanaf 7 jaar hebben we speciaal het Junior Klimbos. Mooi voor als je met je arm gestrekt al wel tot de lifeline op 1.40 meter reikt, maar nog niet de 1.80 meter haalt van de andere routes. Dit Junior klimbos bestaat uit 2 routes en meer dan 25 overspanningen. Spektakel op 3 tot 5 meter hoogte.
De groene "Discovery" route begint op ca. 3 meter boven de grond en wie durft kan doorgaan tot maar liefst 14 meter hoogte op de rode route "Sensation". De overgangen van boom tot boom worden steeds uitdagender. Is Rood te uitdagend of zwaar, een gemakkelijker route mag je natuurlijk nogmaals klimmen.
Veiligheid heeft voor het Klimbos Achterhoek de hoogste prioriteit. Het park en onze procedures zijn TüV gecertificeerd volgens de Europese normering voor Klimbossen. Voor de start nemen we alle veiligheidsregels door. Je krijgt een klimgordel aangemeten en instructie van een ervaren medewerker. Je laat op de demonstratie route zien dat je alles begrepen hebt om daarna zelf de boom in te klimmen.

Kinderen voor het Juniorbos, € 13,75
Jeugd voor het grote bos, € 17,75 (max 15 jaar)
Grote Bos, € 19,75 (vanaf 16 jaar)

Adres

Hengeloseweg 7261 LV Ruurlo (Gelderland)

Openingstijden

Zie website voor exacte openingstijden

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Super avontuur

Super dag gehad bij het klimbos. Ze zorgen er voor dat je telkens wel uitdaging blijft houden. Voor als weer terug komt.

uitstekend

avontuur, bewegen, veilig, uitdagend

klimbos in de Achterhoek

naast pannenkoekboerderij De Heikamp is dit Klimbos een welkome aanvulling. Mooi gelegen, uitdagende routes en vriendelijk personeel