Bestel uw ANWB Tickets met € 7,00 korting!

0 beoordelingen

Nergens is circus mooier dan in Carré. En dit jaar staan er meer artiesten in de piste van het Wereldkerstcircus dan ooit. Zo'n 120 personen werken mee aan deze megaproductie.

Zo maakt circusicoon Fredy Knie jr. zijn rentree ter gelegenheid van zijn 70e verjaardag. Met 28 paarden tegelijk is hij een bijzonder slot van het circus. Deze act werd in Monte Carlo bekroond met de Gouden Clown, de Oscar in de circuswereld.

Ook het Groot Chinees Staatscircus Peking presenteert een Gouden Clown winnaar. De Diabolo meisjes komen met een vernieuwd hoepelnummer en met een wereldrecordsprong van drie meter.

Wereldkerstcircus is van 22 december tot en met 8 januari.

Leden
Rang 1: Volwassenen van €55,00 voor vanaf€ 46,00
Rang 1: Kind (t/m 11 jr) van €50,00 voor vanaf€ 41,00
Rang 2: Volwassenen van €50,00 voor vanaf€ 41,00
Rang 2: Kind (t/m 11 jr) van €45,00 voor vanaf € 36,00
Rang 3: Volwassenen van €40,00 voor vanaf€ 31,00
Rang 3: Kind (t/m 11 jr) van €35,00 voor vanaf € 26,00
excl. €2,50 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal. Tevens staat jouw plaats in de zaal vermeld op het ticket (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. De theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn voor een andere voorstelling/periode. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief transactiekosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Amstel 1018EM Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

22 december tot en met 8 januari

Geopend

Geopend van 22 december tot 8 januari.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen