0 beoordelingen

Na een halve eeuw, kunt u in Nederland nog éénmaal van de waanzinnige hits van The BEATLES genieten en de roemruchte Beatlemania van de 60-er jaren ervaren. De geweldige muzikale talenten van The Cavern Beatles uit Liverpool brengen met een geweldige show alle hits van de FAB FOUR naar het theater!

The Cavern Beatles zijn vier gepassioneerde muzikanten uit Liverpool, die qua geluid en looks bijna niet te onderscheiden zijn van de echte Beatles! Zo gebruiken The Cavern Beatles tijdens hun shows nog de originele instrumenten en  VOX versterkers om de authentieke Beatles sound te genereren. Daarnaast zijn The Cavern Beatles als enige band ter wereld, officieel erkend door de legendarische, Liverpoolse club The Cavern.
The Cavern stond aan de wieg van het succes van The Beatles die hier meer dan 300 keer op het podium hebben gestaan.  Ook andere beroemde artiesten, zoals Queen en Rod Stewart waren hier vaak geziene gasten.

Geniet dit najaar van alle grote Beatles hits zoals ‘Please Please Me’, ‘A hard day’s night’, ‘Can’t Buy Me Love’, ‘Help!’, ‘Ticket to Ride’, en ‘All you need is love!’. Deze  hits brachten  toentertijd wereldwijde massahysterie  teweeg en zullen ook nu weer zorgen voor de nodige opschudding.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Europaplein 1078 GZ Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

3-4-2015 om 20:00 uur
4-4-2015 om 20:00 uur
5-4-2015 om 15:00 uur

Geopend

Geopend van 3 april tot 5 april.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen