1 beoordelingen

De piraatjes en het schateiland vind je overal terug. Er zijn spannende speeltoestellen voor de stoere grote kinderen en een coole speelplaats met ballenbak voor de kleintjes.

De buitenspeeltuin is circa 400 m2. De (groot)ouders of begeleiders kunnen plaatsnemen op het terras. De avontuurlijke speeltuin van natuurlijke materialen heeft een spannend circuit en een echte boomhut. Voor de stoere kleintjes is er een uitdagend parcours met glijbaan en speelhuis.

Ook aan de (groot)ouders of begeleiders is gedacht! In de sfeervolle zitruimte is gratis Wifi en er zijn glossy’s en kranten. Daarnaast kunt u genieten van goede kwaliteitsproducten en heerlijke koffie.

kinderen tot 1jr gratis
kinderen t/m 12jr € 7,00
ouders en begeleiders gratis
Entree na 17.00 uur €4,50.
Entree op doordeweekse dagen buiten vakanties om voor 12.00 uur €5,00.
Donderdag hele dag entree €4,50 m.u.v. schoolvakanties en feestdagen zoals op onze website staat vermeld.

Adres

Randweg 1671 GG Medemblik (Noord-Holland)

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 9.30 tot 19.00 uur.
Tijdens vakanties, zoals gemeld op onze website zijn wij dagelijks geopend.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

oplichterij bij funfestijn in Medemblik

Wat een oplichters, ik ga hier nooit meer naartoe!! Volgens de site van fun festijn is elke donderdag een tarief van 4,50 geldig ivm oppas/ opa en omadag. Komen wij speciaal uit Westwoud, moeten wij het volle tarief van 7 euro per kind betalen, omdat het volgens de eigenaresse nog vakantie in Medemblik is. Ten eerste is niet op de site vermeld dat in schoolvakanties een ander tarief geldt en daarnaast geeft de site van de rijksoverheid aan dat de meivakantie tot en met 5 mei loopt. Achter mij stonden ook verschillende boze en teleurgestelde mensen. Gister kregen zij nog een folder over het speciale tarief op donderdag (deze lagen ook achter de toonbank) en toch moet iedereen het volle pond betalen. De eigenaresse interesseert het kennelijk niet dat dit zeer slechte reclame is waardoor er minder mensen komen. Ik ga mijn beklag ook bij andere instanties doen, want dit is belachelijk!!!