Koop een ticket voor ZooParc Overloon van €16,50 voor €12,38

5 beoordelingen

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de Expeditie voer je opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer…
Nieuw vanaf voorjaar 2016: Siberische tijgers en Afrikaanse leeuwen!

HEADQUARTER
Tussen het bamboe verscholen vind je het Headquarter: het hoofdkwartier van Expeditie ZooParc Overloon! Hier ontmoet je rode panda’s, vind je alle info voor je Expeditie en kun je tussendoor lekker eten en drinken.

BOULDERS BEACH
Bolders Beach is een beroemd strand aan de Zuid-Afrikaanse kust waar zwartvoetpinguïns leven. Hier kun je je Expeditie goed voorbereiden om vervolgens tussen de pinguïns over het strand te wandelen.

OUTBACK
Denk je aan Australië? Dan denk je aan kangoeroes! Op de Outback ontdek je verschillende soorten kangoeroes op heel avontuurlijk wijze én van heel dichtbij! Medio 2016 lopen er ook dromedarissen op de Outback rond.

AMAZONE
In de Amazone ontmoet je al snel een bijzondere diersoort: de Zuid-Amerikaanse Tapir. Vanuit de Amazone heb je ook nog eens prachtig uitzicht op de Outback. Verplaats je via de vele bruggetjes en ontdek verderop allerlei kleine roofdieren en apen. Ook leuk: sommige diersoorten mag je zelfs voeren!

JANGALEE
In dit compleet nieuwe gebied leven sinds kort hele bijzondere witte tijgers. Daarnaast komen er dit voorjaar ook Siberische tijgers te wonen. En in het gebied daarnaast? Daar ontmoet je de allergrootste katachtige…

NGORONGORO
Dat is natuurlijk de Afrikaanse leeuw! De grootste katachtige van het dierenrijk ontmoet je vanaf mei 2016. In Ngorongoro begint je Afrikaanse avontuur. Het is wel verstandig om eerst even op te laden bij het BaseCamp: de voorraden checken en een hapje en drankje nuttigen om de reis langs cheetahs en wilde honden goed te kunnen vervolgen.

BAOBAB
In Baobab (Afrikaans voor apenbroodboom) word je letterlijk en figuurlijk omringd door ringstaartmaki’s. Zodra je de brug naar het eiland bent gepasseerd, is er geen weg meer terug. Houd je camera bij de hand om leuke foto’s te maken!

FOREST
Tijdens de Expeditie ben je al meerdere vogelsoorten tegengekomen, maar in Forest spot je onder andere bijzondere gieren en nog veel meer. Verderop staan de stokstaartjes al op de uitkijk!

ADVENTURE TRAIL
Na afloop van de Expeditie is het belangrijk om je energie te peilen. Wie energie over heeft, kan zich nog flink uitleven in de speeltuin, plaatsnemen bij het theater of geitjes aaien op de Kinderboerderij. Degenen die lekker willen uitrusten, kunnen terecht op het terras naast het Headquarter!

Leden
vanaf 3 jaar van €16,50 voor€ 12,38
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot de Zoo Parc Overloon. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar de Zoo Parc Overloon. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. Exclusief € 0,50 servicekosten per ticket, met een maximum van € 2,00. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Stevensbeekseweg 5825JB Overloon (Noord-Brabant)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

5 beoordelingen

klein maar een gezellig verasend park

no message

Zoo park Overloon

Mooi ruim opgezet park waar je gezellig veel diersoorten ziet. Het is als een safari opgezet. je loopt zo tussen de dieren door.

leuk

no message

Leuk

no message

Leuk dagje naar het Zoo parc

no message