0 beoordelingen

Het verhaal:
Het bos van Docus en zijn vriendjes is betoverd! Help!!
Sinds de bosheks haar pan verandersoep in het meertje van het bos heeft laten vallen heeft Docus zijn vriendjes niet meer gezien. Alle dieren die hebben gedronken uit het meertje, denken een ander dier te zijn. Docus durft het bos niet in, anders verandert hij ook nog. En de heks heeft verteld dat het bos alleen bevrijd kan worden door het water uit het meertje over de wortels van de oude toverboom te gooien aan het einde van het pad. Docus en de dieren kunnen dit zelf niet. Alleen kinderen kunnen zonder gevaar het water aanraken en er mee spelen. Dus ook een handje helpen om het bos en de dieren de bevrijden! Kom jij Docus helpen?
 
Onderweg zie je veel van zijn vriendjes vreemde dingen doen, die helemaal niet passen bij dat dier. Zoek maar eens naar het hert die in een nest van de vogels ligt, of zijn vriend de vos die op een lelieblad in het water zit…. Dat kan toch helemaal niet?
 
Naast klimmen en klauteren langs het pad, kun je onderweg jouw natuurkennis testen. De vragen vind je op de kaart aan het begin van het pad. De routekaart kun je ook ophalen bij recreatiebedrijven, de bibliotheke

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Udensedreef 5374 RK Schaijk (Noord-Brabant)

Openingstijden

van zonsopkomst tot zonsondergang

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen