Koop een ticket voor het TextielMuseum van €12,00 voor €9,00

0 beoordelingen

Niet alleen vanwege de locatie, maar ook omdat het de enige plek ter wereld is waar kunst, design, erfgoed, ambacht en innovatie samenkomen.

Vanaf 1986 is het TextielMuseum gevestigd op haar huidige adres, in een voormalige fabrieksruimte aan de Goirkestraat. Voordat het museum 30 jaar geleden naar de Goirkestraat kon verhuizen, moesten de oude en verwaarloosde fabrieksruimten grondig gerestaureerd worden. Tegenwoordig is het complex een rijksmonument.

Het TextielMuseum is hét kennis- en expertisecentrum op het gebied van textiel met een zeer afwisselend aanbod van tentoonstellingen en activiteiten op het gebied van textieldesign, mode, beeldende kunst en industrieel erfgoed. Je kan er meekijken over de schouders van talentvolle en gerenommeerde ontwerpers en kunstenaars, die in het TextielLab, de gespecialiseerde werkplaats van het TextielMuseum, oude ambachten en innovatie met elkaar verbinden en zo werken aan vernieuwende textiele projecten.

Het TextielMuseum is een veelzijdige en belangrijke bron van inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis en toekomst van textiel.

Leden
entree van €12,00 voor€ 9,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot TextielMuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar TextielMuseum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 maart 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 28 februari 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 maart 2017.

Adres

Goirkestraat 5046GN Tilburg (Noord-Brabant)

Openingstijden

voor actuele openingsdagen en -tijden zie de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen