0 beoordelingen

Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem/Nijmegen, is hét ideale uitstapje voor het hele gezin.

Het park biedt meer dan 40 verschillende attracties voor kinderen van 3 t/m 12 jaar, waaronder de 58 meter hoge ”Vertical Swing”,  een achtbaan, een wildwaterbaan, een zweefmolen, een reuzenrad, draaiende teacups, enorme springkussens en een skelterbaan.

Ook wanneer het weer even wat minder is, valt er genoeg te beleven in Kernie’s Familiepark. In de overdekte Jungletown kunnen de kinderen in een nagebouwd Junglelandschap de hele dag klimmen, ravotten en in bootjes varen. Of rondkijken in de leerzame expositie over de locatie van het park, een kerncentrale die nooit in gebruik is genomen.

Het bijzondere aan Kernie’s Familiepark is dat de attracties, frietjes, ijsjes en frisdrank, koffie en thee onbeperkt bij de entreeprijs zijn inbegrepen.

vanaf 1.30 meter € 24,50
t/m 1.29 meter € 20,50

Adres

Griether Straße Kalkar Duitsland

Openingstijden

dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur

3 september t/m 11 oktober 2013 zijn Kernie’s Familiepark en Adventure Plaza alleen zaterdags en zondags geopend (uitzondering 3 en 4 oktober).

Geopend

Geopend van 29 maart tot 3 november.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen