Koop een ANWB Ticket met €6,50 korting

3 beoordelingen

Elysium is uitgeroepen tot het beste wellnessresort van Zuid-Holland in 2013 én 2014 en behoort tot de top 3 wellnessresorts van Nederland!

De diversiteit van de faciliteiten en sferen bij Elysium is verbluffend. Wanneer u  een hoek omgaat, kunt u zich ineens in een andere wereld bevinden. Van tropische watervallen dwaalt u ontspannen naar de Arabische sferen, via het strand en de Finse kelosauna’s naar het trendy restaurant Puur.

Ervaar in de mooiste Turkse Hamam van Nederland dit bijzondere badritueel. Of geniet van één van de andere beautybehandelingen en massages. De vele binnen- en buitenbaden, het lekkere eten in de verschillende restaurants (met uitgebreid à la carte, luxe buffetten en knapperige bagels) en de mooie rustruimtes maken uw Dagje Wellness bij Elysium af.

Dit wellnessresort dichtbij de Randstad en toch in de natuur biedt écht voor ieder wat wils! Wist u dat Elysium ook speciale badkleding,- en damesdagen heeft?

Let op 1: Na aankoop van uw e-ticket is reserveren verplicht. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar Elysium.

Let op 2: Bij grote drukte kan het zijn dat u op de gewenste datum geen reservering kunt maken met uw ANWB ticket.

Wij adviseren u eerst telefonisch te informeren of op de gewenste dag nog plaats beschikbaar is daarna direct het ticket te bestellen en te reserveren.

Leden
dagentree van €32,50 voor€ 26,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die toegang geven tot Elysium. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Elysium. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel. Let op! Er dient voorafgaande aan uw bezoek gereserveerd te worden bij Elysium. Reserveer uw arrangement via de link op uw e-ticket (€1,95 reserveringskosten). U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar Elysium.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Tickets kunnen niet worden omgeruild voor tickets die geldig zijn voor een andere periode of anderszins inwisselbaar. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket (max. €2,00). De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek aan Elysium tot en met 31 december 2016. Exclusief badkleding- en weekendtoeslag weekend à € 1,95 p.p. (vrijdag t/m maandag). Reserveren verplicht. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar Elysium.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 31 december 2016, 12:00 uur . De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 31 december 2016 m.u.v. 18 december t/m 3 januari 2016 en 24 december 2016 t/m 31 december 2016.

Adres

Kooilaan 2665 KR Bleiswijk (Zuid-Holland)

Openingstijden

zie voor de openingstijden de website

Iedere maandag is het badkledingdag voor dames en heren. Het dragen van badkleding is op deze dagen verplicht.

Iedere laatste donderdag van de maand is het damesdag. Het dragen van badkleding is op deze dagen niet toegestaan.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Weinig wind

Behalve de fijne voorzieningen is het voordeel van Elysium dat je vrij snel naar buiten kan omdat de wind hier geen vrij spel heeft.

Heerlijk relaxen

Iedere keer weer is het heerlijk relaxen. Vooral de opgietsessies zijn favoriet

Super mooi resort

Mooi resort, veel faciliteiten, genoeg keuze in restaurants. mooi zoutwaterbad!