Koop een ticket voor Elysium van €33,50 voor €26,80

3 beoordelingen

 De diversiteit van faciliteiten en sferen is verbluffend. Dwaal van tropische watervallen ontspannen naar Arabische sferen in de Turkse Hamam en via de Finse kelosauna naar één van de restaurants. Neem een duik in het sprookjesachtige binnenbad of ontspan in de jetstreambaden.

Met de meeste sauna’s, stoom- en zwembaden behoort dit resort tot de meest uitgebreide wellnessresorts van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige lagune, de sfeervolle Marrakeshsauna met Arabische lampen en de Byzantijnse tuin met oriëntaalse lantarens geven het gevoel alsof u een dagje op vakantie bent. Kom voor een heerlijke dag pure ontspanning naar Elysium.

Heeft u zin in een dagje wellness bij Elysium maar bent u geen fan van bloot? Bezoek ons dan eens op badkledingdag! Bij wellnessresort Elysium is het elke maandag badkledingdag. Liever genieten van een Dagje Wellness maar dan alleen met vrouwen? Iedere laatste donderdag van de maand is het damesdag bij Elysium (m.u.v. 27 april 25 mei 2017)


Let op 1: Na aankoop van uw e-ticket is reserveren verplicht. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar Elysium.

Let op 2: Bij grote drukte kan het zijn dat u op de gewenste datum geen reservering kunt maken met uw ANWB ticket.

Reserveer tijdig! Voor deze actie geldt per dag een beperkte beschikbaarheid.

Leden
dagentree van €33,50 voor€ 26,80
Niet geldig tijdens de kerstvakanties.
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die toegang geven tot Elysium. Online reserveren is verplicht o.b.v. beschikbaarheid en volgens de voorwaarden die vermeld staan op het e-ticket. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Elysium. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2018, m.u.v. de kerstvakanties. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00. Vooraf reserveren verplicht! U dient vooraf een reservering te plaatsen via: www.elysium.nl/verzilveren U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als dit ticket mee naar Elysium.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2018, m.u.v. de kerstvakanties.

Adres

Kooilaan 2665 KR Bleiswijk (Zuid-Holland)

Openingstijden

zie voor de openingstijden de website

Iedere laatste donderdag van de maand is het de hele dag damesdag bij Elysium (muv 27 april en 25 mei 2017.
Elke maandag is het badkledingdag.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Weinig wind

Behalve de fijne voorzieningen is het voordeel van Elysium dat je vrij snel naar buiten kan omdat de wind hier geen vrij spel heeft.

Heerlijk relaxen

Iedere keer weer is het heerlijk relaxen. Vooral de opgietsessies zijn favoriet

Super mooi resort

Mooi resort, veel faciliteiten, genoeg keuze in restaurants. mooi zoutwaterbad!