0 beoordelingen

Bij het ontwerp van onze fluisterboot zijn we uitgegaan van de mogelijkheden en onmogelijkheden die gelden voor onze rolstoel gebonden gasten. Maar ook mensen, die aan een (rol)bed gebonden zijn, kunnen zonder problemen aan en van boord. De boot heeft de volgende voorzieningen; een personenlift om rolstoel of bed aan boord te kunnen krijgen, een keukenblok en sanitaire ruimte met toilet, was- en verzorgingstafel en tillift.

De boot is gelijkvloers en is zo ingericht dat er maximale bewegingsvrijheid is. De boot is toegankelijk voor maximaal 10 personen, waarvan maximaal 2 rolstoelen. De toegang tot de verzorgingsruimte en stuurhut is 83 cm breed.De boot is bijna 14 meter lang en bijna 3 meter breed, het heeft een diepgang van 61 cm. De boot is volledig elektrisch.

De Groene Wens Boot ligt bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer in Ossenzijl en is vanaf 1 april weer te reserveren. De boot wordt bestuurd door ervaren schippers.

Even weg uit de dagelijkse beslommeringen om fijn te gaan genieten van de natuur in de Weerribben-Wieden met je dierbaren om je heen.

een hele dag varen € 150,00 (all in)

Adres

Hoogeweg 8376 EM Ossenzijl (Overijssel)

Openingstijden

zie voor vaartijden de website
vooraf reserveren

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen