0 beoordelingen

Kom mammoetjagen in de IJstijd!, test je wolvenkennis in de Ware Wolf of ga als detective aan de slag in de OO – zone, waar je meer dan 2000 objecten vindt in een nagemaakt depot. Voor de kleintjes is er de tentoonstelling Kikker is hier!, waar zij Kikkers huisje kunnen bekijken en verschillende spelletjes kunnen doen.
Het museum bestaat al tachtig jaar en nog steeds trekt het museum ieder jaar weer vele bezoekers. Eigenzinnige tentoonstellingen van hoge kwaliteit, actieve ontdektochten, boeiende lezingen, (natuur-) activiteiten: je vindt het in het Natuurmuseum in Brabant waar je met je neus middenin de natuur zit!

Toegankelijkheidscheck
In oktober en november 2013 checkten én adviseerden 30 ANWB Vrijwilligers Natuurmuseum Brabant op het gebied van toegankelijkheid en gastvrijheid voor minder mobiele bezoekers. De rapportcijfers hiervoor komen uit op gemiddeld 8,0 en 8,6.

“Op de website stond dat je mocht bellen als je een gehandicaptenkaart bezit. We mochten de sleutel ophalen bij de receptie en voor de deur parkeren. Super!”

(ANWB Vrijwilliger, oktober 2013)

Meer informatie over toegankelijkheidschecks? Klik hier.

voor actuele prijzen zie de website

Adres

Spoorlaan 5038CH Tilburg (Noord-Brabant)

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 10:00-17:00

Tijdens schoolvakanties ook op maandag geopend

Tijdens schoolvakanties ook op maandag geopend

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen