2 beoordelingen

Het Ezelhuis in Kamperland op boerderij Catharina Mariahof organiseert (groeps)wandeltochten met hun prachtige kudde ezels op het prachtige Noord-Beveland door de polders en langs het Veerse Meer. Er zijn ook mogelijkheden voor een picknicktour of arrangementen met overnachting op de boerderij. 2x in de week is er de grote ezelwandeling en in het seizoen vaker. Daarnaast organiseren we ook workshops Ezelen en bent u ook met grote groepen welkom bijv. bij familie -en verjaardagen of voor een bijzonder personeelsuitje zoals teambuilding. Inmiddels staan wij hoog genoteerd als het gaat om bijzonder leuk uitje. Uw gastvrouw, ezels en omgeving maken de beleving compleet!

De grote ezelwandeling 15 euro p.p. Kinderen vanaf 4 jaar 12,50 euro incl. sap en koek
Workshop 12,50 p.p. incl. koffie/thee en koek
Ezelwandeling met picknick 27,50 p.p.
Optioneel teambuilding 10 euro extra

Adres

Jacobadijk 4493 PM Kamperland (Zeeland)

Openingstijden

De grote ezelwandeling op zaterdag van 10.30u-12.30u en woensdag van 13.30u-15.30u
Workshop Ezelen doorlopend.
Ezelwandelingen met picknick op afspraak. Voor grote groepen op afspraak.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Uitwaaien op het strand met ezels

Op stap met een kudde ezels die allemaal wel es vooraan willen lopen of aan de graskant willen pulken, behalve Rafke dan, hij vond het prima om met mij een beetje achterop te lopen...de aanblik van het strand deed onze adrenaline verhogen, even rollen in het zand, heerlijk uitwaaien aan de strandlijn, we waren duidelijk een attractie en we waren zo trots als een ezel!!...daarna een lekkere picknick bij het Veerse Meer en vervolgens een prachtig stukje heide waar ik helemaal opging in het ritme van mijn ezel...eenmaal terug bij de boerderij was er die heerlijke voldoening van een stevige wandeling maar dan in het gezelschap van de liefste ezels van Zeeland...Bedankt Bianca, Rikkie en Constance...we komen zeker nog terug -knipoog- !

Unieke actieve beleving

Prachtige omgeving en geweldige ezels. Zelfs voor grote groepen een aanrader. Ons familiefeestje was een groot succes zowel voor jong als oud. De sfeer op de boerderij is geweldig! De gastvrouw weet alles over ezels en er gaat een nieuwe wereld voor je open!