0 beoordelingen

Met het losgooien van de trossen laat je ook alle dagelijkse beslommeringen even los. Een dagtocht varen voelt als een paar dagen vakantie!

Zeiltocht
Lekker een dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega´s. Zeilen op het Markermeer of IJsselmeer op een traditioneel zeiljacht (skutsje/tjalk) met eventueel een bezoek aan authentieke vissersdorpjes.
Een hele dag genieten van rust, ruimte en gezelligheid. De manier om de boel de boel te laten en er echt even uit te zijn. Met een traditionele platbodem maak je met je familie, vrienden of collega's een inspirerende en ontspannende zeiltocht op de Gouwzee, het Markermeer en/of het IJsselmeer.
Er is volop mogelijkheid om actief mee te zeilen, maar relaxen op het dek kan natuurlijk ook!

Teambuilding
Een authenthiek zeilschip als de Marie Marie leent zich zeer goed voor professionele teambuilding. Het biedt uw team een nieuwe omgeving met vele uitdagingen.
Doordat dit schip in oude staat is hersteld, worden de meeste manoeuvres net als vroeger met de hand uitgevoerd. Iedere hand telt dus mee. Alleen met effectieve communicatie en intensieve samenwerking blijft het schip in beweging. Hoe beter het team op elkaar ingespeeld raakt, hoe sneller het schip zeilt.
De voortgang is bij iedere manoeuvre merkbaar en de voldoening die dat geeft ook!

diverse arrangementen

Adres

Haven 1141AX Monnickendam (Noord-Holland)

Openingstijden

reserveren noodzakelijk

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen