10 beoordelingen

Sta neus aan neus met de ijsbeertweeling, bespied de unieke witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost en bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow. Ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle! Bewonder ook de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in het nieuwe reuzenpandaverblijf Pandasia! Het verblijf van de reuzenpanda’s maakt onderdeel uit van een groter Aziatische leefgebied, dat onderdak biedt aan verschillende Aziatische diersoorten.

Ga in Expeditie Berenbos door het spannende doolhof, bezoek het pittoreske dorp Karpatica en ontdek daar alles over de beer. Vervolg de expeditie, bewonder de sterrenhemel en ga op avontuur in Het Berenbos. In Het Berenbos genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, nu van een onbezorgd leven. Samen met de wolven leven ze op een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project en een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Expeditie Berenbos, ontdek de wereld van de beer!

Kijk voor actuele toegangsprijzen op de website

Adres

Grebbeweg 3911 AV Rhenen (Utrecht)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Mooi,ruim en schoon park

Bij entree al uitnodigend, min punt is het parkeren duur en veel gaten in het wegdek vooral als het regend.

Mooi, ruim, verrassend park, veel variatie, veel ruimte voor de dieren.

Mooi ruim opgezet park, vooral het apenverblijf is echt schitterend, zeker voor de dieren zelf. Ook genoten van de ijsberen en we brengen zeker nog een bezoek als Pandasia af is, ziet er nu al schitterend uit. Wat heel veel indruk maakte op ons was het Berenbos, een super initiatief!!!!!

Mooi & Leuk park

Mooi park, leuke route met z'n alle kunnen lopen. Helaas te vroeg gegaan wat betreft de Panda's en ook de vogels weinig kunnen zien i.v.m. vogelgriep, maar dat heeft niks te maken met het park uiteraard! Al met al erg geslaagd!

Kindvriendelijk Park

We hebben ons erg vermaakt op dit park. Goede faciliteiten voor de kinderen en genoeg dieren. We kunnen niet wachten om het nieuwe panda verblijf te bezichtigen. Het ziet er indrukwekkend uit.

Heel mooi en ruim van opzet

Park ziet er verzorgd uit. Mooi van opzet en ruimte is er genoeg. Ook de binnen speelplaats voor de kinderen is mooi, zelfs nog met een mono rail trein. Vriendelijk personeel.

Leuke dierentuin voor het hele gezin

Een ruim opgezette dierentuin met veel verschillende dieren. Er zijn door de hele dierentuin plaatsen ingericht om meer informatie te krijgen. Je kunt de informatie zien, voelen en beleven! Ook met kinderen is ruimschoots rekening gehouden, de RavotAapia is een absolute aanrader

Ook in de winter leuk uitje.

Op een koude winterdag zijn er niet veel dieren buiten. We hebben erg gelachen om de show die de zeehond weggaf met een bal (nooit geweten dat zo'n beest dat kan). Het was een gezellige wintersfeer met houtvuurtjes. De vogels werden beschermd vanwege de vogelgriep. We hebben ons binnen vermaakt met de gorilla's die elkaar aan het uitdagen waren en ons vergaapt aan de prachtige kleuren van de vissen in de aquaria.

Leuke dierentuin

Enorm genoten van de speelse ijsbeer.

Veelzijdig gezellig park

Zo'n leuk park waar onze kinderen iedere keer weer naar terug willen

Ouderwets gezellig

no message