Koop een ticket voor Ouwehands Dierenpark van €22,00 voor €17,00

2 beoordelingen

Sta neus aan neus met de ijsbeertweeling, bespied de unieke witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost en bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow. Ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

Nieuw: Expeditie Berenbos!

Ouwehands Dierenpark is een beregave beleving rijker: Expeditie Berenbos! Een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Ga door het spannende doolhof, bezoek het dorp Karpatica en ontdek daar alles over de beer. Vervolg de expeditie, bewonder de sterrenhemel en ga op avontuur in Het Berenbos.
Expeditie Berenbos, ontdek de wereld van de beer!

Naar verwachting mag Ouwehands Dierenpark begin 2017 reuzenpanda's in haar dierenpark verwelkomen. Het dierenpark presenteert het ontwerp van het reuzenpandaverblijf 'Pandasia'. De bouw van het project ‘Pandasia’ is inmiddels gestart. Het verblijf van de reuzenpanda’s maakt onderdeel uit van een groter Aziatische leefgebied, dat onderdak zal bieden aan verschillende Aziatische diersoorten. De grootte van het gehele gebied is circa 9.000 m², waarvan 3.400 m² is gereserveerd voor het reuzenpandaverblijf. Bekijk hier het impressiefilmpje.

Ouwehands Winterland in Ouwehands Dierenpark
Winterpret, knusse kampvuren, gezellige kraampjes met lekkernijen en hoge kerstbomen vol gekleurde lichtjes. Van 24 december 2016 t/m 8 januari 2017 beleef je Ouwehands Dierenpark in winterse sferen!

Doe mee aan de winterspeurtocht, breng een bezoek aan het pittoreske kerstdorp Karpatica en ontdek de wereld van de beer in Expeditie Berenbos. Ga op avontuur met de avonturiers, rooster je eigen marshmallows boven het vuur en neem een kijkje bij de voertijd van de rendieren. Sta neus aan neus met de ijsberen en is het buiten guur, dan kan er naar hartenlust overdekt worden gespeeld in Gorilla Adventure en RavotAapia!

Wintershow met Bamboo Bill

Avonturier Bamboo Bill beleeft weer een groot avontuur in een nieuwe wintershow. Het wordt een gezellige, winterse show vol met bekende meezingliedjes!

Leden
volwassenen van €22,00 voor€ 17,00
kinderen (3 t/m 9 jr) van €19,50 voor€ 14,50
65+ van €20,00 voor€ 15,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Ouwehands Dierenpark. Klik op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Ouwehands Dierenpark. Elk ticket heeft een unieke barcode en is geldig voor 1 persoon. Deze wordt bij de entree van Ouwehands Dierenpark gescand en kan daarna niet meer gebruikt worden. Zonder e-ticket heeft u geen toegang tot Ouwehands Dierenpark. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. Excl. €0,50 servicekosten per ticket (max. €2,00). Honden zijn tegen betaling van € 4,50 toegestaan in Ouwehands Dierenpark. De tickets voor honden zijn verkrijgbaar bij de kassa van Ouwehands Dierenpark of online op www.ouwehand.nl. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 8 januari 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 8 januari 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 8 januari 2017.

Adres

Grebbeweg 3911 AV Rhenen (Utrecht)

Openingstijden

zie voor de openingstijden de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Veelzijdig gezellig park

Zo'n leuk park waar onze kinderen iedere keer weer naar terug willen

Ouderwets gezellig

no message