Koop een ticket voor Ouwehands Dierenpark van €22,00 voor €17,00

5 beoordelingen

Sta neus aan neus met de ijsbeertweeling, bespied de unieke witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost en bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow. Ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

Ga in Expeditie Berenbos door het spannende doolhof, bezoek het pittoreske dorp Karpatica en ontdek daar alles over de beer. Vervolg de expeditie, bewonder de sterrenhemel en ga op avontuur in Het Berenbos. In Het Berenbos genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, van een onbezorgd leven. Samen met de wolven leven ze op een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project en een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Expeditie Berenbos, ontdek de wereld van de beer!

Naar verwachting mag Ouwehands Dierenpark in 2017 reuzenpanda's in haar dierenpark verwelkomen. Het dierenpark presenteert het ontwerp van het reuzenpandaverblijf 'Pandasia'. De bouw van het project ‘Pandasia’ is inmiddels gestart. Het verblijf van de reuzenpanda’s maakt onderdeel uit van een groter Aziatische leefgebied, dat onderdak zal bieden aan verschillende Aziatische diersoorten. De grootte van het gehele gebied is circa 9.000 m², waarvan 3.400 m² is gereserveerd voor het reuzenpandaverblijf. Bekijk hier het impressiefilmpje.


Leden
volwassenen van €22,00 voor€ 17,00
kinderen (3 t/m 9 jr) van €19,50 voor€ 14,50
65+ van €20,00 voor€ 15,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Ouwehands Dierenpark. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Ouwehands Dierenpark. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 april 2017. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 april 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 april 2017.

Adres

Grebbeweg 3911 AV Rhenen (Utrecht)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

5 beoordelingen

Leuke dierentuin voor het hele gezin

Een ruim opgezette dierentuin met veel verschillende dieren. Er zijn door de hele dierentuin plaatsen ingericht om meer informatie te krijgen. Je kunt de informatie zien, voelen en beleven! Ook met kinderen is ruimschoots rekening gehouden, de RavotAapia is een absolute aanrader

Ook in de winter leuk uitje.

Op een koude winterdag zijn er niet veel dieren buiten. We hebben erg gelachen om de show die de zeehond weggaf met een bal (nooit geweten dat zo'n beest dat kan). Het was een gezellige wintersfeer met houtvuurtjes. De vogels werden beschermd vanwege de vogelgriep. We hebben ons binnen vermaakt met de gorilla's die elkaar aan het uitdagen waren en ons vergaapt aan de prachtige kleuren van de vissen in de aquaria.

Leuke dierentuin

Enorm genoten van de speelse ijsbeer.

Veelzijdig gezellig park

Zo'n leuk park waar onze kinderen iedere keer weer naar terug willen

Ouderwets gezellig

no message