1 beoordelingen

Sauna Papendrecht beschikt over diverse saunacabines binnen en buiten. Binnen zijn er een kleurencabine, een infraroodcabine (laconium) en een stoomcabine. Buiten is er een traditionele Laplandse kota die houtgestookt wordt. Verder vind je hier het dompelbad, de neveldouche en een waterput. Dit alles is te bewonderen vanuit de sfeervolle rustruimte of het 220 m2 grote zwembad.

Terwijl je van het eiland met het Turkse stoombad naar de buitenpatio zwemt, klatert langs een wand van lavasteen een heuse waterval op je neer. Eenmaal buiten aangekomen vind je op de patio een saunacabine, waar regelmatig de originele opgietingen worden gedaan. Dit ritueel, Löyly genaamd, is een unieke ervaring die je niet mag missen.

De moderne en warme inrichting en de liefdevolle aandacht van het personeel zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt!

Let op: reserveren verplicht.

Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Douwes Dekkerlaan 3351 CH Papendrecht (Zuid-Holland)

Openingstijden

zie voor actuele openingsdagen en -tijden de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Géén leuke ervaring sauna Papendrecht!

Na binnenkomst, wist ik niet of ik in een sauna van de jaren 70 of een Oostblok sauna terecht was gekomen,redelijk schoon, eten in restaurant was goed,personeel erg jong en niet echt gericht op service,na in restaurant wat gegeten te hebben, zag ik iemand met een iPad zitten, dus ik pak mijn telefoon even,om ook wat te lezen,nou dat heb ik geweten!Een vaste klant (bromsnor)leerde mij de les of ik wel goed bij me hoofd was om met een telefoon in het restaurant te lopen(waar ieder met badjas zat)dat ik fotos kon maken, en dat dit streng verboden was,en dit zo hard dat het hele restaurant kon mee genieten !! Ook meisje achter de bar kreeg een uitbrander! Leuk zulke vaste klanten, in de zithoek waar ik zat zat een echtpaar,ook zij hadden een les gehad van deze vaste gast ivm lopen slippers in sauna,na ons ongenoegen geuit te hebben kregen we een gratis sauna van de bedrijfsleider. Sorry géén 2x!