0 beoordelingen

In de sauna's kan je op authentieke wijze heerlijk relaxen. Voor
schoonheidsbehandelingen, zoals een gezichts- of lichaamsbehandeling, een voeten- of handentreatment, een pakking en/of een peeling staat het team van de beautywereld voor je klaar. Voor alle schoonheidsbehandelingen wordt gebruik gemaakt van de internationaal gerenommeerde producten van Babor Cosmetics. Daarnaast kan je ook genieten van diverse heerlijke massages en een Hamambehandeling.

Een bezoek aan Amrath Hotel & Thermen Born-Sittard is niet alleen in de herfst en winter aan te raden. In de lente wanneer de voorjaarsmoeheid zich laat voelen of in de zomer wanneer de stofwisseling een extra stimulans nodig heeft, voelt u zich als herboren na een bezoek aan het Thermencomplex.

Dat Amratth Hotel & Thermen Born 'state of the Art' is op het gebied van wellness, blijkt wel uit de faciliteiten en de architectuur die geboden worden. Een Hamam (Oosterse badruimte) maakt het geheel compleet!

U kunt het hele jaar door naar de sauna. Niet alleen in de herfst of winter, maar natuurlijk ook in de lente wanneer de voorjaarsmoeheid zich laat voelen of in de zomer wanneer de stofwisseling een extra stimulans nodig heeft, is een bezoek aan de sauna een echte aanrader.

Let op: reserveren verplicht


Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Langereweg 6121 SB Born (Limburg)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen