Koop een ticket voor Safaripark Beekse Bergen van €23,50 voor €17,63

10 beoordelingen

Spot bijvoorbeeld de Big Five (olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard) van heel dichtbij! Maar het is tijdens de auto-, wandel-, bus- of bootsafari ook genieten geblazen bij de giraffen, chimpansees, nijlpaarden, krokodillen en ga zo maar door. In het grootste wildlifepark van de Benelux leven namelijk meer dan 1.450 wilde dieren in hun natuurlijke omgeving.

Een enerverend dagje safari dus voor het hele gezin. Wat je zeker niet mag missen is onze nieuwe olifantenfamilie!

Ga je op wandelsafari? Maak dan je veters goed vast voor een stevige wandeling langs vele Afrikaanse dieren! De bussafari is een bijzondere belevenis en ook ideaal als het weer even niet meezit. De Ranger vertelt bovendien allerlei leuke en spannende weetjes over de dieren.

Een erg ontspannen manier om op safari te gaan is per boot. Die vaart vanaf het voorjaar tot en met de herfstperiode. Beleef Afrika vanaf het water!

Met je eigen auto op safari? Dat is heel gewoon bij Safaripark Beekse Bergen. Maar houd de ramen dicht en voer de dieren niet! En vooral niet uitstappen!

Tip: blijf overnachten, dan wordt je bezoek nog avontuurlijker!

Afrika, gevaarlijk dichtbij!

Leden
vanaf 3 jaar van €23,50 voor€ 17,63
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Safaripark Beekse Bergen. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Safaripark Beekse Bergen. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017. Exclusief € 0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Beekse Bergen 5081NJ Hilvarenbeek (Noord-Brabant)

Openingstijden

kijk voor de actuele openingstijden op de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Genoten van een prachtige dag

Op 10 mei hadden we een heerlijk dagje in de Beekse Bergen, het weer werkte enorm mee. We hebben alles te voet bekeken en kwamen aan de boot en bus niet eens meer toe. Genoten van de dieren en het park. Meeste dieren hebben ern prachtige ruimte al vond ik dat de beren wel een mooier en groter gebied verdienen.

Afhandeling ANWB

Na een rondrit (eigen auto) door Safaripark Beekse Bergen, met kaarten besteld bij de ANWB, blijkt dat er om door de slagboom te mogen (wanneer je het Safaripark al hebt verlaten) er 9 euro betaald moet worden om de openbare weg op te mogen gaan! Ja, er stond bij het inrijden van het gebied voor dat je het Safaripark inrijdt, aangegeven dat er kosten zijn. Echter wanneer je een entreekaart hebt gekocht, dan mag je ook verwachten dat dit de entreeprijs voor inrijden en uitrijden omvat, dus hier verder geen acht op geslagen. Wanneer je je auto parkeert op een parkeerplaats bij een pretpark kan ik me iets voorstellen van kosten hiervoor. Echter wanneer er geen dienst of service verleent wordt door het Safaripark alleen maar een slagboom die omhoog moet (notabene nadat je het Safaripark zelf al hebt verlaten) dan lijkt dit op een entreeprijs verhoging. Na een mail hierover aan de ANWB hebben zij dit onmiddellijk als extra info op de site geplaatst en daarnaast heeft de ANWB dit keurig opgelost.

Zeer goed verzorgd dierenpark.

In 2015 4x !!! naar het park geweest. De ene keer met bussafari begonnen en terug de wandelroute, de andere keer eerst met de boot en dan de andere kant van de wandelroute. Dat is voor senioren goed te doen. En als je dan weer gaat specifiek de plekken opzoeken die je nog eens rustig wilt bekijken, o.a. de leeuwen. Heb daar prachtige foto's en filmpjes van. Ook de tijgers die leuk aan het spelen waren staan op de film. En dan de karpers, speciaal brood voor gekocht. Bij vertrek boot begin park maar ook onderweg bij een brug, want een orkaan daar beneden in het water. Ook daar de nodige filmpjes/foto's van gemaakt. We konden 4x gaan omdat we de kortingsbonnen van de NPL van iedereen kregen. Volgend jaar maar het geld uittrekken voor een jaarkaart. De uitgestrektheid van het park (wat hebben de dieren daar mooi de ruimte) is dit geld meer dan waard om meerdere keren naar toe te gaan.

Mooiste safaripark

schitterend verzorgd park, met aandacht voor dier en mens. Enorm leuk om de safari op meerdere manieren te beleven. We hebben een abonnement gehad en ik vond alle bezoeken geweldig en vernieuwend. Het park is permanent in beweging en aan het vernieuwen, zonder vandaag uit het oog te verliezen. Kortom, de mooiste attractie van Brabant

familiepark

Leuk voor de hele familie

leuk en avontuurlijk

no message

Leuk

no message

erg leuk

no message

leuker dan n 'gewone' dierentuin

no message

Familiedag

Ideaal voor een dagje weg met de kids