Bestel tickets voor Museum Bevrijdende Vleugels met € 3,- korting

0 beoordelingen

Bevrijdende Vleugels vertelt het heftige verhaal van – onder meer - de bevrijding van Zuid-Nederland aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Bevrijdende Vleugels ligt op het terrein in het gebied waar op 17 september 1944 luchtlandingen plaatsvonden tijdens de Operatie Market Garden. Deze operatie luidde de bevrijding van Zuid-Nederland in. In de verschillende hallen worden de bezetting, de onderdrukking en de uiteindelijke bevrijding, uitvoerig belicht.


Bevrijdende Vleugels heeft een bijzondere collectie inclusief tanks, vliegtuigen, diorama's, foto's en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens Operatie Market Garden.


Leden
volw. v.a. 12 jr van € 8,- voor€ 5,-
kind 4 t/m 12 jr van € 5,- voor€ 4,-
65+ / CJP / Veteranen van € 6,- voor€ 4,-
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Bevrijdende Vleugels. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Bevrijdende Vleugels. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 november 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 april 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 november 2017

Adres

Sonseweg 5681 BH Best (Noord-Brabant)

Openingstijden

di t/m zo 10:00 - 17:00

schoolvakanties alle dagen open

Geopend

Geopend van 25 maart tot 30 november.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen