5% korting op diverse activiteiten op Terschelling!

0 beoordelingen

Terschelling is een fenomeen, je raakt er nooit uitgekeken op de dynamiek van de natuur (bos, duinen, wad, strand, cranberryvelden). Het eilandgevoel verveelt nimmer. Je kunt dit op een bijzondere manier beleven via Puur Terschelling. Op de rug van een Fries paard bijvoorbeeld, of in een huifkar. Wandelend naast een vriendelijke ezel. Zittend bij een kampvuur. Op de arrenslee. Met de picknickmand. Puur Terschelling is het bedrijf van het echtpaar Anne en Daniëlle, gevestigd midden in het 'laatste' (= meest oostelijke) dorpje van Terschelling, Oosterend.
Zij delen hun liefde voor het eiland met jouw, in de vorm van talloze activiteiten, eventueel gecombineerd met sport, spel en catering.

Leden
2 uur paardrijden van € 45,- voor€ 42,75
2,5 uur ezelwandeling van € 35,- voor€ 33,25
1,5 uur 4 x 4 Landrovertocht van € 30,- voor€ 28,50
2,5 uur Wadlopen van € 25,- voor€ 23,75
2 uur huifkartocht van € 19,50 voor€ 18,53
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Puur Terschelling. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Puur Terschelling. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 juli 2017. De tickets voor de Landrovertocht zijn geldig t/m 31 maart 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 1 juli 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 juli 2017. De tickets voor de Landrovertocht zijn geldig t/m 31 maart 2017.

Adres

Oosterend 8897 HX Terschelling-Oosterend (Friesland)

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen