koop een ticket voor de Miljoenenlijn met 20% korting

0 beoordelingen

Reis mee met de Miljoenenlijn, het Langste museum van Limburg en ontdek in opperste nostalgie met de stoomtrein en railbus de mooiste plekjes van Zuid-Limburg.

Al meer dan 25 jaar onderhouden vrijwilligers de historische spoorlijn de 'Miljoenenlijn'. Vakmanschap, geschiedenis en genieten van bijzondere vergezichten op het heuvellandschap en typisch Limburgse dorpen staan centraal tijdens een dagje uit bij de Miljoenenlijn. Reis zo in een ruim 100 jaar oude stoomtrein en dieseltrein uit de jaren '50 dwars door Zuid-Limburg en herleef oude tijden. Tijden waar conducteurs nog kartonnen kaartjes knipten, seinen nog handmatig bediend werden en treinen op stoom reden. Deze ouderwetse ambachten en de rijke historie van de spoorlijn (her) ontdek je tijdens een bezoek aan de Miljoenenlijn. De 9 haltes van de Miljoenenlijn geven de mogelijkheid om de mooiste plekjes van Zuid-Limburg ten volle te verkennen en nemen je mee terug naar vroeger.

Leden
Combikaart vanaf 12 jr. van € 15,- voor€ 12,-
Combikaart 3-11 jr. van € 5,- voor€ 4,-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Stationstraat Simpelveld (Limburg)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen