3 beoordelingen

Zowel grote kinderen (tot 12 jaar) als de allerkleinsten hebben hier een leuke dag. Maak een rondje in de achtbaan Tyfoon of zwier lekker rond in de zweefmolen. Dippie Doe is qua oppervlakte het grootste indoor en outdoor speelpark van Nederland. Geniet van de veertig attracties, waaronder een kinderkermis.

Indoor en outdoor speelpark
Kinderen tot twaalf jaar hebben de dag van hun leven in Familiepark DippieDoe. Zowel binnen als buiten is van alles te doen! Waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon of klimmen via het spannende parcours naar de piratentoren. Er is ook een nieuwe Klim en Klautertoren. Even een moment van rust? Bezoek de dinner points of ga lekker knutselen en schminken. De kleintjes spelen ongestoord in de Softplay-hoek of de speelhaven. Ook met regen en slecht weer kun je je hier op en top vermaken.
Buiten spelen

Is het lekker weer? Het buitenspeelpark is in totaal wel 22.000 vierkante meter groot! In deze grote speeltuin vind je onder andere het leuke Piraten Golf, de Draaikolk en de Angry Birds Speeltuin. Klimmen, graven of zelf sturen in de Polderkarren of trucks: de dag is bijna te kort om alles te doen! Ook is er een nieuwe Drop & Twist Toren die je een keer moet uitproberen. Het park ligt aan het recreatiegebied Aquabest.

Regulier
Januari t/m maart € 9,95
April t/m juni € 10,95
Juli t/m augustus € 11,95
September t/m december € 9,95

65+
Januari t/m maart € 8,45
April t/m juni € 9,30
Juli t/m augustus € 10,15
September t/m december € 8,45

Adres

Ekkersweijer 5681RZ Best (Noord-Brabant)

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden op www.dippiedoe.nl

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

3 beoordelingen

leuk

no message

Gezellig!

Leuke indoor en outdoor activiteiten. Kinderkermis waar kinderen vanaf een bepaalde lengte onder begeleiding van volwassene in mogen. Leuker dan plopsa indoor hasselt omdat peuters in meer attracties mogen en het is groter.Personeel is kindvriendelijk.

We zijn er 2 jaar geleden geweest en onze jongens (nu 5 en 6 jaar) hebben het er nog steeds over.

no message