1 beoordelingen

Zo vind u op de 1e verdieping een kleine, nog in ontwikkeling zijnde, expositieruimte. Hier kunt u in alle rust genieten van een kopje koffie of thee, onderwijl kijkend naar de activiteiten in de werkplaats. Bij de SSN winkel bij de ingang bieden wij een ruim assortiment SSN artikelen aan.
In de loods is tevens een groot magazijn voor de opslag van onderdelen en gereedschappen en een aparte ruimte voor de opslag van lakken en schoonmaakmiddelen. Ook is er een aparte ruimte voor de opslag en het bewerken van hout.
Voor de loods ligt een rangeerterrein waarop alle sporen samenkomen in de uiteindelijke spooraansluiting op de NS hoofdbaan.

Volwassenen€ 3.00
kinderen € 2.00

Adres

Rolf Hartkoornweg 3034kl Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

Wo: 10:00-15;00 uur
Za: 10:00-1700 uur

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Dwalen tussen de oude stoomlocomotieven en de geur van kolen en olie. Heerlijk

Wat een schitterend initiatief. Ook al bestaan ze al 40 jaar ik weet het pas sinds kort. Ook al ben ik een geboren RotterdammerT. Het is een levens museum, je loopt door de werkplaats waar er door tientallen mensen aan deze stoomtreinen wordt gewerkt. Wat ik vooral heel leuk vindt is dat je iedereen daar gewoon aan kan spreken en je vragen kwijt kan. Dat heeft wel een "nadeel" Wanneer je iemand iets vraagt over deze locs dan weet je één ding zeker. Dan krijg je verhalen te horen uit de tijd dat deze treinen nog in dienst waren. Je moet dan zeker rekenen dat je een uurtje nostalgie en "sterke" verhalen te horen krijgt. Exht een super leuk museum. Zeker omdat deze treinen ook nog steeds te zien zijn op het openbare spoornet. Echt machtig mooi en dat voor een klein toegangsprijsje. Echt een aanrader voor jong en oud