2 beoordelingen

Op reis met de Stoomtrein Goes-Borsele is een reis terug in de tijd! De stoomlocomotief fluit, de stoker werkt zich in het zweet en de conducteur komt met een ouderwetse kniptang de kaartjes knippen. Intussen geniet u van het voorbijglijdende landschap van Zuid-Beveland, dat niet voor niets werd aangewezen als Nationaal Landschap. De trein passeert kleinschalige polders, binnendijkjes, fruitboomgaarden en boerderijen. De koeien grazen onverstoorbaar verder, maar de hazen en fazanten zoeken een veilig heenkomen!

Maar er is meer: De trein brengt u naar allerlei pittoreske stationnetjes, waar andere leuke activiteiten te vinden zijn: Van minitrein tot snoepwinkeltje, van skelterbaan tot Tropical Zoo en van diverse horeca tot wandelnetwerk. Combineer de reis met andere attracties en maak er een gevarieerd en dagvullend programma van!

kijk op de website voor actuele prijzen

Adres

Albert Plesmanweg 4462GC Goes (Zeeland)

Openingstijden

Voor rijdagen en vertrektijden, zie dienstregeling op de website

Niet geldig van 5 t/m 8 mei 2016

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Erg leuk

Wij zijn vorig jaar geweest, hebben enorm genoten. Zou het zo nog eens doen.

Leuk dagje uit, ook met de kids!

Ben al meermaals bij de Stoomtrein geweest en het is elke keer weer gezellig. Kids vinden het prachtig, vooral als ze bij de machinist en de stoker mogen kijken! Vele vrijwilligers staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. En als we eens een dagje met z'n 2en willen gaan fietsen kunnen we gewoon de fietsen (gratis!!) meenemen in de bagagewagen, ideaal! Voor ons al jarenlang een leuk dagje uit in het mooie Zeeuwse landschap. Zeker een aanrader!